Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Hotnews Hotnews,
 Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii. continuă pe Hotnews

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: REFORMA a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid

Ilan Laufer, fost ministru al IMM-urilor in perioada guvernului Tudose, si-a anuntat demisia din PSD acuzand felul in care a fost schimbata conducerea partidului. Acesta isi incepe insa postarea cu o.

Ilan Laufer renunta la PSD

Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, a anuntat azi printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca paraseste Partidul Social Democrat.

Ilan Laufer a anuntat ca pleaca din PSD: Reforma din PSD a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a anuntat miercuri ca a decis sa-si dea demisia din PSD. Acesta este nemultumit de faptul ca in interiorul partidului exista un CEx paralel si ca reforma a fost omorata inca din fasa.

Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Ilan Laufer, fost consilier al Vioricai Dancila pe vremea cand era premier, vorbeste, luni, despre un moment foarte dificil pentru PSD care a obtinut cel mai mic scor la alegerile prezidentiale. Acesta considera ca este nevoie de o reforma adevarata in cadrul partidului si de un congres, dar asta inseamna sanse reale pentru toti social-democratii.

Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, si-a anuntat demisia din PSD, ca urmare a numirii unei noi conduceri. Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Viorica Dancila: Continuam lupta pentru viitorul tarii, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii

Partidul Social Democrat va continua lupta pentru viitorul tarii noastre, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii si al monopolului de putere, sustine presedintele PSD, Viorica Dancila.

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )