Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un fost ministru al Justitiei din Bulgaria a lansat un partid anticoruptie

Adevărul Adevărul,
Un fost ministru al Justitiei din Bulgaria a lansat un partid anticoruptie

Partidul Da Bulgaria s-a lansat sambata pe scena politica din tara vecina, cu cateva luni inaintea unui scrutin legislativ anticipat, si are drept obiective lupta impotriva coruptiei, stimularea cresterii economice si imbunatatirea nivelului de trai al populatiei. continuă pe Adevărul

in Bulgaria a aparut un PARTID ANTICORUPTIE

In Bulgaria a aparut un partid anticoruptie! Da Bulgaria a fost lansat cu doar cateva luni inaintea unui scrutin legislativ anticipat si-si propune sa lupte impotriva.

Un partid anticoruptie in Bulgaria, condus de un fost ministru al Justitiei

Bulgaria se afla intr-o situatie de incertitudine politica de la demisia guvernului Borisov ca urmare a victoriei lui Rumen Radev, candidatul prorus sustinut de opozitia socialista, in scrutinul prezidential din noiembrie 2016.

Organizatie britanica: DNA si serviciile secrete submineaza independenta justitiei din Romania. Politicienii au capacitatea de a dirija anchetele (VIDEO)

Raport devastator pentru Romania! DNA si serviciile secrete submineaza independenta Justitiei. Concluziile sunt facute publice de o organizatie din Marea Britanie, care a facut un raport pe tema luptei.

Vicepresedintele PNL, ACUZATII DURE la adresa ministrului propus la INTERNE: Carmen DAN stia intrebarile, iar presa a fost data afara din sala

Vicepresedintele PNL, Cezar Preda, membru in comisia de specialitate, s-a declarat nemultumit de faptul ca ministrul propus pentru Interne a fost audiat cu usile inchise, jurnalistii fiind dati afara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )