Libnet.ro
UNICEF

18:31

Un fost ofiter al lui Saddam Hussein cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic (presa)

Hotnews Hotnews,
 Un fost ofiter al lui Saddam Hussein cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic (presa)

Un fost ofiter al fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost strategul cel mai important, a grupului Statul islamic SI), atunci cand acesta din urma a preluat controlul in nordul Siriei, scrie saptamanalul german Der Spiegel. Samir Abd Muhammad al-Khlifawi, zis Haji Bakr, un fost membru al consiliului militar de SI, a fost se pare ucis de Armata siriana libera ASL) la Tal Rifaat, in nordul Siriei, in ianuarie 2014. continuă pe Hotnews

Der Spiegel: Un fost ofiter al lui Saddam Hussein a fost cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic

Un fost ofiter al fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost strategul cel mai important al organizatiei Statul islamic SI), cand gruparea a preluat controlul in nordul Siriei, potrivit Der Spiegel.

Un fost apropiat al lui Saddam Hussein si creier al gruparii Statul Islamic in Irak a fost ucis

Ezzat Ibrahim al-Douri, consilier al fostului presedinte irakian Saddam Hussein si lider al jihadistilor Statului Islamic din Irak, a fost ucis vineri intr-o operatiuni de amploare a armatei irakiene. Raed al-Jubouri, guvernatorul provinciei Salahuddin, a declarat ca Ibrahim al al-Douri a fost ucis, prezentand o imagine a cadavrului.

Fost consilier al lui Saddam Hussein si creier al ISIS, ucis in Irak

Ezzat Ibrahim al-Douri, consilier al fostului presedinte irakian Saddam Hussein si lider al insurgentilor, a fost ucis vineri intr-o operatiune a armatei irakiene, afirma surse citate de Reuters, potrivit Mediafax.

Ezzat Ibrahim al-Douri, fost consilier al lui Saddam Hussein, a fost ucis in Irak

Ezzat Ibrahim al-Douri, consilier al fostului presedinte irakian Saddam Hussein si lider al insurgentilor, a fost ucis vineri intr-o operatiune a armatei irakiene, afirma Reuters.

Unul dintre colaboratorii fostului lider irakian Saddam Hussein, Ezzat al-Douri, a fost ucis in cadrul unei operatiuni militare din Irak

Guvernatorul provinciei Salahuddin, Raed al-Jabouri, a anuntat vineri ca Ezzat al-Douri, unul dintre colaboratorii fostului lider irakian Saddam Hussein, un creier al Statului Islamic in Irak, a fost ucis in.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fiost adus cu o cursa de.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara (VIDEO)

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fost adus cu o cursa de.

Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Cel mai mare spital privat din judetul Prahova - Sanconfind - a fost inaugurat saptamana trecuta, la Poiana Campina, odata cu deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, potrivit unei informari a Camerei de Comert Prahova.

Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietati Sabado Gigante, produs de Univision, se va incheia pe 19 septembrie, dupa ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani.

Nu exista onoare intre hackeri. Cel mai ciudat atac cibernetic al ultimilor ani

Expertii Kaspersky Lab au descoperit un atac cibernetic rar si neobisnuit, in care un infractor cibernetic a vizat un alt infractor cibernetic. in 2014, Hellsing, un grup de spionaj cibernetic restrans si simplist din punct de vedere al tehnicilor utilizate, care viza in general organizatii guvernamentale si diplomatice din Asia, a fost tinta a unui [] Nu exista onoare intre hackeri. Cel mai ciudat atac cibernetic al ultimilor ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )