Libnet.ro
UNICEF

22:30

A fost oprit de politisti pe strazile din Timisoara, insa cand s-a legitimat oamenii legii au ramas uluiti. Ce a scos barbatul din portofel (FOTO)

Antena3 Antena3,
A fost oprit de politisti pe strazile din Timisoara, insa cand s-a legitimat oamenii legii au ramas uluiti. Ce a scos barbatul din portofel (FOTO)

Un barbat din Timisoara a fost prins cu masina intr-o zona pietonala de catre oamenii legii. Acestia i-au cerut sa prezinte un act de identitate prin prisma caruia sa sa legitimeze. Cand a scos cart. continuă pe Antena3

Batranul de 72 de ani din Orastie a fost oprit pe strada de cativa specialisti care i-au spus ca il scapa de duhurile rele. Ce a urmat este incredibil. Mare atentie!

Batranul de 72 de ani, din Orastie, a fost oprit pe strada de cativa specialisti, care i-au spus ca il scapa de duhurile rele. Acestia i-au cerut verigheta ca sa faca tratamentul, dupa care.

Tragedie la o nunta din Timisoara! Un barbat de 38 de ani si-a pierdut viata. S-a intamplat chiar sub privirile disperate ale copilului sau

Un barbat aflat la o nunta, tinuta la un restaurant din Timisoara, a avut parte de un final tragic. La un moment dat, in timp ce toti petrecaretii dansau, a inceput un spectacol de artificii care a.

VIDEO Traficul auto a fost oprit, pe DN10, la Paltineni, din cauza aluviunilor

Un suvoi de apa care traverseaza drumul national a dat peste cap traficul auto pe soseaua care leaga Buzaul de Brasov. Coloane de masini stationeaza de o parte si de cealalta a portiunii inundate, soferii asteptand curatarea carosabilului cu un buldoexcavator.

Daniela si Tiberiu au trait o poveste incredibila de iubire. insa cand dragostea dintre cei doi s-a sfarsit, ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. E prea mult chiar si pentru cineva care a dat totul!

Daniela si Tiberiu s-au iubit mult, dar intr-o zi, cand dragostea s-a sfarsit, ceva cumplit s-a intamplat. Suparat ca femeia a decis sa puna punct relatiei, militarul de 40 de ani a pus la cale un plan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )