Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fost parlamentar, implicat intr-un ACCIDENT. Toata lumea il cunoaste

B1 B1,
Fost parlamentar, implicat intr-un ACCIDENT. Toata lumea il cunoaste

Un fost parlamentar a fost implicat intr-un accident auto, in centrul Iasiului. Viorel Blajut a ajuns la spital in urma coliziunii dintre doua autoturisme de lux, BMW si un Mercedes, la volanul. continuă pe B1

Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Oficial american: Toata lumea stie ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la ONU, a facut, sambata, declaratii extrem de dure la adresa Rusiei, pe care o acuza ca s-a implicat in alegerile din SUA, la fel cum a facut-o si pe alte continente, intr-o maniera prin care incearca sa induca haos.

Si-a abandonat catelusul la aeroport, alaturi de o scrisoare trista. Toata lumea a plans cand a citit-o

Chewy, un catelul de trei luni din rasa chihuahua, a fost abandonat saptamana trecuta pe un aeroport din Las Vegas. Animalutul care a fost gasit in toaleta de catre un angajat era insotit.

Cum a invins cancerul dr. Monica Pop. Sfatuiesc pe toata lumea sa faca asa cum am facut eu

Medicul oftalmolog Monica Pop, care a iesit invingatoare in lupta cu cancerul, a vorbit despre perioada in care a fost grav bolnava si le-a un sfat tuturor celor care sufera de aceasta maladie, po.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )