Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Frunzaverde, presedinte al CJ Caras Severin, trimis in judecata

Sorin Frunzaverde,presedintele Consiliului Judetean Caras Severin si vicepresedinte PNL, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de folosire de influenta. Alaturi de acesta va fi judecat si Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin.

NOI INTERCEPTARI in dosarul Frunzaverde. Cum au fost convinsi primarii din Caras-Severin sa il ajute pe Iohannis in campania electorala: Vin bugete...

Procurorii au interceptat convorbirile vicepresedintelui CJ Caras-Severin Ghiorghioni Ionesie cu noua primari din judet carora le-a solicitat, folosindu-se de autoritatea si influenta sa sa faca demersuri favorabile candidatului PNL, Klaus Iohannis.

DNA: Cristian Adomnitei, trimis in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, informeaza DNA intr-un comunicat de presa. In acelasi dosar a mai fost dispusa trimiterea in judecata a 3 persoane, dintre care un director executiv si un sef de serviciu din cadrul Consiliului Judetean Iasi, si a firmei SC Laser Co SRL.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat ca a.

Sorin Frunzaverde si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Sorin Frunzaverde, presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, si in stare de libertate pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al institutiei.

Caras Severin: Mai multe persoane au fost intepate de albine dupa ce un microbuz care transporta stupi s-a rasturnat

Mai multi politisti si localnici au fost intepati de albine in judetul Caras-Severin, informeaza B1 TV. Un microbuz incarcat cu 40 de stupi s-a rasturnat intr-un sant pe drumul dintre Caransebes si.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO CARAS-SEVERIN. Notele la BAC in judetul Caras-Severin

Liceenii din judetul Caras-Severin afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizica, Chimie Caras-Severin

Bacalaureat2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica. Probele de foc ale Bacalaureatului continua cu proba la Geografie, Biologie, Chimie, Fizica. in judetul Caras-Severin sunt inscrisi mii de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica vor fi disponibile pe adevarul. ro, la putin timp dupa inceperea examenului, iar rezolvarea subiectelor se va face la Adevarul Live.

Primarul unei comune buzoiene a fost trimis in judecata, pentru nereguli la obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ilie Nicolae, primarul din Cochirelanca, pentru un cumul de infractiuni, intre care abuz in serviciu si inducerea in eroare a organelor judiciare. Este acuzat ca a incheiat un contract de inchiriere a izlazului comunal cu o asociatie a crescatorilor de animale administrata chiar de sotia primarului. in baza acestui contract, familia primarului a beneficiat pe nedrept de fonduri europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )