Libnet.ro
UNICEF

11:00

Au fost retinuti 125 de imigranti care au intrat ilegal pe teritoriul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Au fost retinuti 125 de imigranti care au intrat ilegal pe teritoriul tarii

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil, a indicat joi Ministerul bulgar de Interne, precizeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile bulgare au retinut 125 de imigranti care au intrat ilegal pe teritoriul tarii

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil, scrie Reuters. Gheorghi Kostov, secretar general in Ministerul bulgar de.

Retineri in masa in Bulgaria: Autoritatile au capturat sute de imigranti, care au intrat ilegal in tara

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia, pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil.

Numar record de imigranti care au intrat in Germania

Politia federala germana a anuntat ca intre luni dimineata si marti dimineata in garile din Bavaria au sosit 2. 200 de refugiati care au trecut anterior granita cu Austria, acesta fiind un numar record de.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

Tren plin cu imigranti care a plecat de la Budapesta, oprit dupa cativa kilometri si evacuat de politisti

Un tren plin cu imigranti a parasit Gara Keleti din Budapesta, dar s-a oprit in localitatea Bicske, la 35 de kilometri vest de capitala, unde imigrantii au fost dati jos din tren de catre politie, relateaza.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut: Aceste valuri de imigranti care pleaca de acolo nu pleaca de bine, ci de rau. Oamenii acestia trebuie primiti cu bunatate

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat miercuri ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele Uniunii Europene trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine.

Valurile de imigranti care iau cu asalt granitele Europei amintesc de un episod trist al istoriei: in 1939, SUA au inchis frontiera pentru 908 refugiati evrei. Multi dintre ei au sfarsit in lagarul de la Auschwitz

In contextul in care granitele sudice ale Europei sunt luate cu asat de valurile de refugiati care fug din calea conflictelor din Orientul Mijlociu, site-ul Slate. fr readuce in atetie un episod petrecut in anul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )