Libnet.ro
UNICEF

16:45

Au fost retinuti cei doi administratori ai cantinei din Chisinau in care azi s-a produs o explozie

România Liberă România Liberă,
Au fost retinuti cei doi administratori ai cantinei din Chisinau in care azi s-a produs o explozie

Cei doi administratori ai cantinei studentesti din Chisinau in care a avut loc azi o explozie au fost retinuti in aceasta seara pentru 72 de ore. continuă pe România Liberă

UPDATE VIDEO Explozie intr-un local din Chisinau, soldata cu 20 de raniti. Administratorii au fost retinuti pentru 72 de ore

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, sambata, intr-o explozie produsa intr-un local din centrul Chisinaului, fiind transportate cu arsuri si intoxicatii la spital, relateaza Mediafax citand presa moldoveana. UPDATE: Administratorii localului au fost retinuti pentru 72 de ore.

Martor al deflagratiei din Chisinau : A explodat de la balonul de gaz, nu stiu de la ce, asa o flacara mare, nici nu reuseam sa ies

Una dintre victimele exploziei din Chisinau a povestit pentru postul local ProTV ca se afla in incinta in care a avut loc deflagratia.

O butelie de aragaz, prima explicatie, data de pompieri, a exploziei din Chisinau

Cele mai noi informatii care vin din Chisinau pe tema exploziei din Piata Centrala arata ca motivul deflagratiei ar putea fi o butelie cu gaz.

Tecau si Rojer, primul rateu din 2016: esec neasteptat de dur pentru campionii de la Wimbledon. Cu ce s-au ales cei doi

Perechea romano-olandeza a fost favorita clara in semifinalele turneului de la Doha, insa calculele hartiei au fost date peste cap.

Patru raniti grav in urma exploziei din Chisinau. Acestia au arsuri pe maini si fata, dar le-au fost afectate si caile respiratorii

Patru dintre victimele exploziei de azi de la Chisinau se afla in stare destul de grava, anunta postul local ProTv. Aceste patru persoane au arsuri pe fata si pe maini, dar mai rau este ca au arsuri si pe caile respiratorii.

Doi barbati s-au logodit in arest iar acum vor sa fie liberi. Cine sunt cei doi detinuti inchisi la Rahova

Doi cetateni germani, arestati in vara pentru acuzatii de pedofilie, au cerut sa fie plasati in arest la domiciliu deoarece s-ar fi logodit in spatele gratiilor si au nevoie de conditii mai bune si de.

Explozie la o cafenea din Chisinau, soldata cu 20 de raniti, inclusiv copii

Cel putin 20 de persoane, intre care si copii, au fost ranite sambata intr-o explozie produsa la o cafenea din centrul Chisinaului, fiind transportate cu arsuri si intoxicatii la spital, relateaza Jurnal de Chisinau in editia electronica.

Dramatic! Actrita Sian Blake si cei doi fii ai ei, ucisi si ingropati

Cele mai negre previziuni s-au adeverit. Cele trei cadavre gasite ingropate in gradina lui Sian Blake apartin vedetei din EastEanders si celor doi copii ai ei. Autoritatile britanice au confirmat informatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )