Libnet.ro
UNICEF

22:00

Au fost scoase la vanzare tricouri inscriptionate cu declaratia pe propria raspundere: cat costa

Adevărul Adevărul,
Au fost scoase la vanzare tricouri inscriptionate cu declaratia pe propria raspundere: cat costa

In plinapandemiede coronavirus, magazinele de haine si obiecte personalizate s-au adaptat rapid situatiei de criza si au scos la vanzare tricouri inscriptionate cu declaratia pe propria raspundere ce trebuie completata atunci cand avem nevoie sa iesim din locuinte. continuă pe Adevărul

Singurul mod legal de a arata pe telefon declaratia pe propria raspundere

Din 25 martie, toti romanii care ies din casa trebuie sa prezinte declaratia pe propria raspundere. Lipsa accesului la imprimanta este insa una dintre cele mai mari piedici pentru romanii care vor sa respecte legea atunci cand parasesc domiciliul.

Primul roman prins ca a mintit in declaratia pe propria raspundere are dosar penal si este din Pitesti: A vizitat, de fapt, o persoana aflata in izolare

Un barbat din Pitesti este cercetat pentru fals in declaratii, dupa ce a mintit in documentul pe propria raspundere prin care justifica deplasarea. Acesta risca, potrivit noilor reglementari, pana la 2 ani de inchisoare.

Afaceri in vremea crizei. Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna vranceana

Exemplarele declaratiilor pe proprie raspundere lasate de primarul din Brosteni, judetul Vrancea, la magazinele din comuna se vand cu un leu bucata, potrivit ziaruldevrancea. ro.

Cum pot iesi din casa soferii care au nevoie de ITP. Ce trebuie sa bifeze in declaratia pe propria raspundere

Cum poti iesi din casa daca esti sofer si ai nevoie de ITP? Iata ce trebuie sa ai bifat in declaratia pe propria raspundere pe care esti nevoit sa o ai la fiecare deplasare de la domiciliu catre oricare alta locatie! Cum pot iesi din casa soferii care au nevoie de ITP? Autoritatile au luat .

Afaceri cu declaratia pe propria raspundere. Ce se intampla intr-o comuna din Vrancea

In aceasta perioada, prin Ordonantele militare emise de Guvern, suntem nevoiti, atunci cand ne deplasam, fie in interes de serviciu, fie pentru aprovizionare, sau necesitati medicale, sa completam o declaratie standard emisa de MAI. Afaceri cu declaratia pe propria raspundere Dar ce te faci cand aceste declaratii, care, atentie, sunt gratuite, ajung sa fie vandute .

Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna din Vrancea. Primar: Nu le vindeti intre voi!

Declaratia pe propria raspundere, necesara oamenilor pentru a circula pe timpul starii de urgenta, este vanduta cu un leu intr-o comuna din judetul Vrancea.

Clarificari OFICIALE privind masurile pentru prevenirea COVID-19. Explicatii despre deplasarile permise si declaratia pe propria raspundere

Grupul de Comunicare Strategica a raspuns mai multor intrebari si nelamuriri pe care le are populatia referitor la masurile implementate pentru prevenirea COVID-19. Declaratia pe proprie raspundere poate fi .

Romanii risca amenda de 2.000 de lei pentru declaratie pe propria raspundere lipsa ori completata incorect

Declaratia pe propria raspundere trebuie completata de romani de fiecare data cand ies din casa, deoarece amenda minima va fi 2. 000 de lei, incepand cu 1 aprilie. Pana acum, politistii au dat amenzi in valoare totala de 10 milioane de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )