Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fost subofiter SRI, urmarit penal: Acesta i-a oferit informatii lui Horea Uioreanu pentru a obtine transferul la SIE

B1 B1,
Fost subofiter SRI, urmarit penal: Acesta i-a oferit informatii lui Horea Uioreanu pentru a obtine transferul la SIE

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul subofiter SRI Anca-Elena Albu pentru ca i-a transmis informatii presedintelui suspendat alCJ Cluj, Horea Uioreanu. Procurorii militari din. continuă pe B1

Fost subofiter SRI, care i-a dat informatii lui Uioreanu, sub control judiciar

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Anca Elena Albu, fost subofiter SRI pentru ca i-a permis accesul la informatii secrete presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu.

Parchetul si Politia se contrazic in cazul consilierului bataus de la Sibiu. Unii spun ca este urmarit penal, ceilalti, ca nu a fost inceputa urmarirea penala fata de vreo persoana

Cazul consilierului de la Sibiu care si-a batut sora, instanta instituind in cazul sau inclusiv un ordin de protectie, capata o noua turnura. Daca in urma cu doua saptamani Politia confirma ca acesta este urmarit penal pentru loviri si alte violente, acum Parchetul spune ca in dosare nu a fost inceputa urmarirea penala fata de vreo persoana.

Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector- and sef teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier ISCTR), este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata cu ob and tinere de foloase necuvenite, and santaj, luare de mita si alte infractiuni.

Cluj: Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu, santaj, mita si alte infractiuni

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector sef teritorial la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier, este urmarit penal de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu in forma continuata cu obtinere de foloase necuvenite, santaj si luare de mita .

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, distrus de un incendiu, urmarit penal sub control judiciar

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, cuprins de un incendiu in luna aprilie, in urma caruia au murit trei tinere si cel al firmei care a facut lucrari la acest local sunt urmariti penal, sub control.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )