Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul consilier al lui Oprescu, Solomon Wigler, condamnat la un an si patru luni de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Fostul consilier al lui Oprescu, Solomon Wigler, condamnat la un an si patru luni de inchisoare

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, a fost condamnat joi, de Tribunalul Bucuresti, la un an si patru luni de inchisoare, in dosarul in care este acuzat ca a luat 25. 000 de euro ca sa obtina eliberarea unei autorizatii de construire a unui sens giratoriu pentru doua supermarketuri. continuă pe România Liberă

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, condamnat in al doilea dosar de coruptie. Spaga de 25.000 de euro, confiscata

Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Bucuresti la 1 an si 4 luni de inchisoare, pentru trafic de influenta. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, condamnat la un an si 4 luni inchisoare

Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la un an si patru luni inchisoare pentru trafic de influenta, dupa ce a primit aproximativ.

Mihai Ghimpu il cheama in judecata pe fostul consilier al lui Basescu. Este un atac impotriva unionismului

Liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, il va chema in judecata pe fostul consilier al ex-presedintelui Romaniei Traian Basescu, Iulian Fota, ca urmare a invinuirilor aduse de acesta in adresa sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )