Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fostul deputat Florin Popescu, arestat si trimis la Penitenciarul Margineni, in dosarul puilor grill distribuiti in campania electorala din 2012

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Florin Popescu, arestat si trimis la Penitenciarul Margineni, in dosarul puilor grill distribuiti in campania electorala din 2012

Fostul deputat Florin Popescu, supranumit baronul puilor, a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era judecat pentru ca a cerut si a primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a distribuit alegatorilor in campania electorala din 2012. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat definitiv astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit in scop electoral la alegerile locale din 2012.

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat, defonitiv, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru ca, in campania electorala din 2012, a cerut si a primit de la o firma peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a impartit alegatorilor din colegiul sau.

DNA cere inchisoare cu executare pentru fostul deputat Florin Popescu. Deputatul puilor se compara cu UNICEF, Biserica si Crucea Rosie

Completul de 5 judecatori al Curtii Supreme se va pronunta astazi pe apelul facut de fostul deputat Florin Popescu, care contesta condamnarea la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a cerut si a primit peste 60 de tone de pui grill, carne pe care le-a distribuit-o alegatorilor in campania electorala din 2012.

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Aurelian Popescu a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit in scop electoral la alegerile locale din 2012, informeaza Agerpres.

Florin Popescu, supranumit baronul puilor, a fost condamnat definitiv la doi ani inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Aurelian Popescu a fost condamnat definitiv luni de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci.

Cezar Preda, despre condamnarea fostul coleg de partid Florin Popescu. Cu parere de rau...

Florin Popescu, fost deputat si lider PDL, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a.

Baronul puilor, incarcerat. Fostul deputat va sta doi ani in spatele gratiilor

Florin Popescu, supranumit baronul puilor, a fost incarcerat aseara. Fostul deputat a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ca, in campania electorala din 2012, a cerut si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )