Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest: ICCJ a admis recursul facut de procurorii DIICOT

B1 B1,
Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest: ICCJ a admis recursul facut de procurorii DIICOT

Fostul deputat Mihail Boldea ramane in inchisoare. Judecatorii instantei supreme au admis, joi, definitiv, recursul facut de procurorii DIICOT impotriva unei decizii a Curtii de Apel Iasi, care a stabilit ca. continuă pe B1

ICCJ a decis: Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest.

Mihail Boldea ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii instantei supreme au admis, joi, definitiv, recursul facut de procurorii DIICOT impotriva unei decizii a Curtii de Apel Iasi, care a stabilit ca fostul deputat poate fi judecat in libertate cu interdictia de a parasi tara, informeaza Mediafax. Curtea de Apel Iasi a decis, in 12 iunie, ca fostul deputat Mihail Boldea poate fi judecat in libertate in dosarul in care acuzat de fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de .

Fostul deputat Mihail Boldea ar putea iesi din inchisoare

Fostul deputat Mihail Boldea ar putea iesi din inchisoare, dupa mai bine de un an petrecut dupa gratii. Astazi se judeca recursul procurorilor la decizia instantei de a fi judecat in libertate, in dosarul in.

Mihail Boldea afla maine daca merge acasa, dupa mai bine de un an de detentie

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca maine recursul facut de D. - Serviciul Teritorial Iasi la decizia magistratului care a decis eliberarea lui Mihail Boldea. Curtea de Apel decisese pe 12 iunie ca fostul deputat galatean sa fie judecat in libertate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )