Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fostul deputat Neculai Rebenciuc, trimis in judecata pentru conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Neculai Rebenciuc, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Neculai Rebenciuc a fost trimis in judecata, fiind acuzat de procurorii Parchetului General de conflict de interese dupa ce si-ar fi angajat fiica in cadrul biroului sau parlamentar. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Neculai Rebenciuc, trimis in judecata sub acuzatia de conflict de interese

Fostul deputat Neculai Rebenciuc a fost trimis in judecata, miercuri, sub acuzatia de conflict de interese, anunta PiCCJ. Acesta si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, prejudiciind astfel bugetul.

Fostul deputat Neculai Rebenciuc, judecat pentru ca si-a angajat fiica la biroul de parlamentar

Fostul deputat Neculai Rebenciuc a fost trimis in judecata, miercuri, pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar.

Directorul General RADEF, trimis in judecata pentru luare de mita

Directorul General al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF Romania Film), Marius Cristian Iurascu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorii DNA Bacau i-au trimis in judecata pe sefii cinematografelor din Romania pentru ca au luat mita un Audi A6, un Touareg si un SUV Mercedes

Marius Cristian Iurascu, directorul Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm R. RomaniaFilm)si subordonatul acestuia, Tudor Apostol,au fost trimisi in judecata pentru ca au luat mita maimulte autoturisme de lux. Odata cu ei vor ajunge in fata magistratilor si Neculai Catalin Prutica si Stefan Costea, pentru dare de mita, fals si complicitate la spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )