Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fostul deputat PDL de Vaslui, Dragos Iftime, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat PDL de Vaslui, Dragos Iftime, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Dragos Iftime a fost condamnat definitiv astazi de judecatorii Curtii de Apel Iasi la sase ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni:asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Vaslui: Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDLde Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDL de Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional organizat si spalare de bani.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi l-au condamnat, miercuri, la sase ani de inchisoare pe fostul deputat PDL Dragos Iftime, fost presedinte executiv al FC Vaslui, informeaza Agerpres. Potrivit portalului instantei, fostul demnitar a fost gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni: asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala. Sentinta este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )