Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini inedite cu Donald Trump. Presedintele Statelor Unite a primit colindatori la Casa Alba si a sarbatorit Halloween-ul in avans - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini inedite cu Donald Trump. Presedintele Statelor Unite a primit colindatori la Casa Alba si a sarbatorit Halloween-ul in avans - VIDEO

Donald Trump a primit copii ca sa-l colinde, celebrand astfel Halloween-ul in avans, potrivit The Independent. Cand o sa fii mare, vrei sa calci pe urmele parintilor tai? Mai bine nu. continuă pe Antena3

Incident grav de securitate! Donald Trump a fost atacat - VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost atacat de un protestatar cu stegulete ale Federatiei Ruse, potrivit Mirror. uk. Protestatarul, care s-a prezentat ca fiind Ryan Clayton, a strigat Trump i.

Donald Trump califica drept rusinoasa posibila contributie a echipei lui Hillary Clinton la finantarea anchetei privind legaturile sale cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a calificat, intr-un interviu acordat Fox Business, drept rusinoasa posibila contributie a echipei de campanie a lui Hillary Clinton si a Comitetului National Democrat la finantarea anchetei privind legaturile echipei sale de campanie cu Rusia.

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publice asupra opiaceelor. Anuntul facut de liderul SUA

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publiceasupra opiaceelor si a promis ca va incerca sa rezolve aceasta problema, care duce la moartea a aproximativ 150 de persoane.

Donald Trump sustine ca Rusia stanjeneste incercarea SUA de a solutiona problemele cu Coreea de Nord

Donald Trump a afirmat ca problemele cu Coreea de Nord ar putea fi solutionata mai usor daca relatia dintre SUA si Rusia ar fi ceva mai buna. Cred ca am putea avea o relatie bunacu Rusia. Cred ca.

Echipa lui Hillary Clinton a finantat partial cercetarile privind legaturile dintre Donald Trump si Rusia

Echipa lui Hillary Clinton si Comitetul National al Democratilor DNC) au contribuit la finantarea cercetarilor care au alimentat dosarul sensibil privind legaturile campaniei electorale a lui Donald Trump cu Rusia, scrie marti Washington Post, preluat de AFP.

Incident de securitate grav! Donald Trump a fost atacat intr-un mod inedit (FOTO si VIDEO)

Un incident de securitate grav a avut loc marti in Congresul american, in prezenta presedintelui Donald Trump. Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre liderul de la Casa Alba, potrivit.

Incident de securitate grav! Donald Trump a fost atacat cu steaguri ale Rusiei (FOTO si VIDEO)

Un incident de securitate grav a avut loc marti in Congresul american, in prezenta presedintelui Donald Trump. Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre liderul de la Casa Alba, potrivit.

VIDEO Trump declara urgenta in domeniul sanatatii publice, spunand despre opioide ca reprezinta o rusine nationala

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s spus despre criza americanilor fata dependenta de analgezice ca reprezinta o rusine nationala si a declarat urgenta in domeniul sanatatii publice, relateaza BBC.

VIDEO Trump declara stare de urgenta in domeniul sanatatii publice, spunand despre opioide ca reprezinta o rusine nationala

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus despre dependenta americanilor de analgezice ca reprezinta o rusine nationala si a declarat stare de urgenta in domeniul sanatatii publice, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )