Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fostul mare rabin al Israelului a murit infectat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Fostul mare rabin al Israelului a murit infectat cu COVID-19

Fostul mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron a murit duminica din cauza unei infectii cu noul coronavirus, a anuntat spitalul Shaare Zedek din Ierusalim, noteaza AFP, citat de Agerpres. in varsta de 79 de ani, rabinul Bakshi-Doron a fost marele rabin sefard al Israelului intre 1993 si 2003. Nascut la Ierusalim in 1941, el a fost mare rabin al orasului port Haifa nord) timp de 18 ani inainte de a fi ales mare rabin al Israelului. in 2000, in cursul vizitei efectuate in Israel de papa Ioan Paul al II-lea, el a avut o intalnire cu acesta, fapt ce i-a atras numeroase critici din partea unor rabini ultraortodocsi. continuă pe Hotnews

Fostul mare rabin al Israelului a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Una dintre marile figuri ale credintei mozaice, fostul mare rabin sefard al Israelului, Eliyahu Bakshi-Doron, a murit aseara. El fusese internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus, dar suferea si de alte boli.

COVID-19: Fostul mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron a murit infectat cu noul coronavirus

Fostul mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron a murit duminica din cauza complicatiilor cauzate de coronavirus, la Centrul Medical Shaare Zedek. Liderii israelieni au deplans moartea sa, cinstindu-i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )