Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia, urmarit penal de DNA

Hotnews Hotnews,
 Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia, urmarit penal de DNA

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, infractiune comisa in periaoda cand ocupa functia de director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Meidicinale si Aromatice Fundulea, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Stelian Fuia, urmarit penal.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, remis miercuri redactiei. Fuia este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu in perioada in care era director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea. Si sora si cumnatul lui Fuia, Alexandrina si Daniel State, sunt urmariti penal in aceeasi cauza. Fostul .

Stelian Fuia, cercetat penal pentru abuz in serviciu in cazul unor imobile ale Statiunii Fundulea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale a fostului ministru al AgriculturiiStelianFuia pentru abuz in serviciu. Potrivit comunicatuluiDNA, Stelian Fuia,.

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, urmarit penal de DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput, astazi, urmarirea penala impotriva lui Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii in guvernul Ungureanu, acuzandu-l de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata.

Fostul ministru Relu Fenechiu, in fata instantei. Se judeca recursul in dosarul Transformatorul

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, vine astazi din nou in fata magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se judeca recursul in dosarul Transformatorul. Instanta suprema.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )