Libnet.ro
UNICEF

17:15

Stelian Fuia, cercetat penal pentru abuz in serviciu in cazul unor imobile ale Statiunii Fundulea

B1 B1,
Stelian Fuia, cercetat penal pentru abuz in serviciu in cazul unor imobile ale Statiunii Fundulea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale a fostului ministru al AgriculturiiStelianFuia pentru abuz in serviciu. Potrivit comunicatuluiDNA, Stelian Fuia,. continuă pe B1

Fostul ministru Stelian Fuia, urmarit penal.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, remis miercuri redactiei. Fuia este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu in perioada in care era director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea. Si sora si cumnatul lui Fuia, Alexandrina si Daniel State, sunt urmariti penal in aceeasi cauza. Fostul .

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia, urmarit penal de DNA

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, infractiune comisa in periaoda cand ocupa functia de director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Meidicinale si Aromatice Fundulea, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, urmarit penal de DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput, astazi, urmarirea penala impotriva lui Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii in guvernul Ungureanu, acuzandu-l de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata.

Patru fosti si actuali directori ai RAT Brasov, condamnati la inchisoare pentru abuz.

Doi actuali si doi fosti directori din cadrul Regiei Autonome de Transport RAT) Brasov au fost condamnati de Judecatoria Brasov la cate cinci ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, in dosarul afacerilor cu ridicari auto, transmite Mediafax. Judecatoria Brasov i-a condamnat, la sfarsitul lunii decembrie 2013, la cate cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, pe Florea Cristinel Viorel, director economic al RAT Brasov, .

iCCJ judeca marti recursul in cazul cererii DNA de arestare a deputatului Gheorghe Coman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca marti recursul in cazul solicitarii DNA privind arestarea preventiva a deputatului Gheorghe Coman, presedinte al PC Buzau, cercetat penal pentru savarsirea .

iCCJ judeca marti recursul in cazul cererii DNA de arestare a deputatului Gheorghe Coman.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca marti recursul in cazul solicitarii DNA privind arestarea preventiva a deputatului Gheorghe Coman, presedinte al PC Buzau, cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-o formatiune politica in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Recursul DNA vine dupa ce un complet de la instanta suprema a respins pe 30 decembrie .

Tribunalul Bucuresti se va pronunta in dosarul lui Serban Bradisteanu, acuzat de abuz in serviciu si luare de mita

Tribunalul Bucuresti se va pronunta marti in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si luare de mita, in legatura cu achizitionarea de aparatura medicala pentru penitenciare, anunta Agerpres.

invatatoarea de la Scoala 10, cercetata penal pentru spaga.

Invatatoarea de la Scoala 10 care a cerut spaga de la elevi este cercetata penal, dupa ce Inspectoratul Scolar a depus o plangere la Parchet. O echipa a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti analizeaza, incepand de luni, la Scoala nr. 10, daca posibila strangere de fonduri pentru cadouri facute angajatilor este un obicei sau a fost o actiune intamplatoare, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti s-a .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )