Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat miercuri ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida la alegerile parlamentare pe listele formatiunii politice pe care o conduce. continuă pe Antena3

Sorin Cimpeanu, fostul ministru al Educatiei, va candida la alegerile parlamentare pe lista ALDE

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat miercuri ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida la alegerile parlamentare pe listele formatiunii politice pe care o conduce.

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, isi executa condamnarea de doi ani de inchisoare la mare (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul Microsoft. Cu toate acestea, in loc de celula, isi executa pedeapsa. pe litoral, la.

George Homostean va fi judecat pentru crimele regimului comunist. Fostul ministru de 93 de ani a mai fost condamnat in Operatiunea Autobuzul

Procurorii militari l-au trimis in fata instantei pe deveanul George Homostean 93 de ani), fost ministru de interne in regimul Ceausescu, in dosarul mortii dizidentului Gheorghe Emil Ursu in care, alaturi de alti trei inculpati, a fost acuzat de infractiuni contra umanitatii. Homostan a fost condamnat la inceputul anilor 1990 si in dosarul suprimarii teroristilor din Hunedoara.

CNATDCU decide luni daca fostul ministru Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat

Membrii Consiliului General al CNATDCU se intalnesc luni, la ora 11. 00, pentru a decide daca fostul vicepremier Gabriel Oprea a plagiat sau nu. Asta dupa ce grupul de lucru din cadrul Comisiei Juridice a hotarat luna trecuta ca lucrarea nu corespunde standardelor etice si a propus retragerea titlului de doctor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )