Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul ministru Grapini va demisiona din Parlament.

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru Grapini va demisiona din Parlament.

Deputatul PC Maria Grapini a declarat, marti, la Suceava, ca intentioneaza sa demisioneze din functia de deputat, astfel incat in 25 mai sa poata fi organizate alegeri in colegiul sau, in conditiile in care ea este candidat pentru Parlamentul European, informeaza Mediafax. Grapini a declarat, intr-o conferinta de presa, ca va demisiona inainte de 25 mai din Parlament pentru ca locul de deputat sa fie vacantat astfel incat sa fie organizate alegeri partiale in colegiul sau, in 25 mai. Ea a . continuă pe România Liberă

De ce vrea Maria Grapini sa demisioneze din Parlament

Deputatul PC Maria Grapini a declarat, marti, la Suceava, ca intentioneaza sa demisioneze din functia de deputat astfel incat in 25 mai sa poata fi organizate alegeri in colegiul sau, in conditiile in care ea este candidat pentru Parlamentul European.

Grapini urmeaza sa demisioneze din Parlament pentru ca pe 25 mai sa se poata organiza alegeri partiale in colegiul sau

Maria Grapini a anuntat, marti, ca va demisiona din functia de deputat pentru ca pe 25 mai, cand vor avea loc alegeri parlamentare partiale in colegiul sau din Timis, sa ii fie votat un inlocuitor,.

Deputatul PSD Vasile Bleotu a demisionat din Parlament invocand motive personale

Deputatul PSD Vasile Bleotu a demisionat luni din calitatea de deputat, precizand ca ramane in PSD si presedinte al organizatiei PSD Dragasani. Bleotu a marturisit ca demisioneaza din Camea Deputatilor din.

Crin Antonescu: Dupa simulacrul, gluma de azi din Parlament aproape ca mi se pare neserios sa vorbim de motiune de cenzura

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca dupa ceea ce a vazut in Parlament la angajarea raspunderii Guvernului, considera ca ar fi neserios ca liberalii sa mai initieze o motiune de cenzura. Dupa.

Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului din Parlament.

Avocata omului de afaceri Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului, din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze, conform B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )