Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru de Interne, despre cazul din 2016 al politistului pedofil: Nu am fost informat

Antena3 Antena3,
Fostul ministru de Interne, despre cazul din 2016 al politistului pedofil: Nu am fost informat

Antena 3 l-a contactat pe fostul ministru de Interne din 2016 pentru a afla informatii in cazul din 2016 al politistului pedofil. Fostul ministru de Interne Dragos Tudorache, a declarat ca nu a fost. continuă pe Antena3

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

Puya, despre cazul pedofilului: Legea strazii il va judeca

Tata de doua fete, Puya a luat atitudine pe pagina sa de Facebook despre cazul pedofilului. Rapperul a amintit si de cazul pedofilului belgian Marc Dutroux. Marc Dutroux este autorul unor violuri si crime ale.

Parchetul Judecatoriei Sectorului 5: Agentii Sectiei 18 au ascuns calitatea de politist a lui Eugen Stan, intr-o plangere din 2016

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 5 au acuzat agentii Sectiei 18 din Capitala ca ar fi ascuns calitatea de politist a lui Eugen Stan si au propus clasarea cauzei in cazul unei plangeri de agresiune sexuala depusa de o femeie in 2016 impotriva barbatului, arata un comunicat de presa, citat deMediafax. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a anuntat ca a preluat si dosarul Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, constituit in urma unei plangeri din 2016, pe care, initial, Sectia 18 de Politie a vrut sa-l claseze.

Detalii incredibile despre politistul pedofil. Un martor a povestit intamplarea din 2016

Noi detalii ies la iveala despre politistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a intamplat in incidentul din 2016. in jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca ancheta in cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii, preluata de Parchetul Instantei Supreme, va lamuri toate aspectele, inclusiv suspiciunile privind musamalizarea unuia dintre dosarele vizandu-l pe politist.

Ultimele informatii despre cazul politistului pedofil. Barbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru o fapta din 2012

Politistul pedofil poate fi pus, luni seara, sub acuzare, pentru o fapta de pedofilie din 2012. Barbatul va fi scos din arest si va fi dus la politie pentru a fi pus sub acuzare pentru aceasta noua.

Vlad Voiculescu, la DIICOT! Fostul ministru al Sanatatii, audiat in dosarul medicului Lucan

Se extind audierile in cazul Mihai Lucan! Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, s-a prezentat luni la sediul DIICOT pentru a fi audieat in dosaerul medicului urolog de la.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )