Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul ministru Liviu Pop a fost numit de premierul Grindeanu secretar de stat in Ministerul Educatiei

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru Liviu Pop a fost numit de premierul Grindeanu secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop, fost ministru, secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea sustine ca la Ministerul Sanatatii au ramas documente pentru inchiderea a 100 de spitale. Fostul ministru Voiculescu ii recomanda lui Dragnea sa-si faca temele inainte sa vorbeasca

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, i-a dat o replica ironica lui Liviu Dragnea, care a sustinut ca fosta conducere a Ministerului ar fi dorit sa inchida circa 100 de spitale.

Olguta Vasilescu, asteptata cu TRANDAFIRI de fostul ministru al Muncii, tehnocratul Dragos Pislaru: Sunt un simbol al pacii, al colaborarii profesionale (VIDEO)

Olguta Vasilescu A AJUNS DIS DE DIMINEATA LA Ministerul Muncii pentru a-si prelua biroul. Fostul edil al Craiovei a fost asteptata cu trandafiri albi de fostul ministru, Dragos Pislaru. Trandafiri.

Fenechiu VREA iN LIBERTATE! Cum vrea sa FENTEZE legea fostul ministru al Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu vrea sa scape de cativa ani buni de puscarie. El a cerut Tribunalului Bucuresti contopirea celor 3 ani si 10 luni de inchisoare primiti recent dupa ce.

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, la predarea mandatului: De la 1 februarie imi reiau slujba la Bruxelles. Florin Iordache: Cea mai importanta este increderea cetateanului in actul de justitie corect

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a anuntat, joi, ca incepand cu 1 ianuarie se va intoarce la Bruxelles, unde isi va relua slujba pe care a avut-o inainte sa intre in Cabinetul Ciolos. Totodata, ea a precizat ca nu isi permite sa faca recomandari succesorului sau la conducerea Ministerului Justitiei, Florin Iordache, intrucat el este un om politic, mult mai in masura decat ea sa stie ce are de facut.

Boza Sorinel Gheorghe a fost numit presedinte al Directoratului CE Oltenia

Sorinel Gheorghe Boza a fost numit, la 21 decembrie 2016, presedinte al Directoratului CE Oltenia, potrivit unei hotarari a Consiliului de Supraveghere.

GRINDEANU l-a numit pe Liviu POP secretar de stat in Ministerul EDUCATIEI. Pop a devenit tinta ironiilor anul trecut, dupa ce a anuntat intr-o postare ca s-a operat la GENUNCHE (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop in functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres. Printre altele, Pop s-a remarcat si dupa ce, intr-o.

Premierul Grindeanu si fostul prim-ministru Ciolos au sosit la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu si fostul prim-ministru Dacian Ciolos au sosit, joi dimineata, la Palatul Victoria, cei doi urmand sa aiba o intalnire.

Prima zi de munca a noilor ministri. Olguta a primit flori de la fostul ministru al Muncii. Ce tehnocrati se intorc la Bruxelles

Noii ministri au venit inca de la prima ora pentru a-si prelua mandatul de la membrii Executivului Ciolos. Dragos Pislaru i-a cumparat Olgutei Vasilescu, noul ministru al Muncii, un buchet de trandafiri albi. Premierul Sorin Grindeanu a avut o disuctie cu Dacian Ciolos.

Premierul Grindeanu catre ministrii lui: Intram in paine si trecem la fapte

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis miercuri seara ministrilor din subordinea lui, la inceputul primei sedinte a noului Guvern, ca trebuie sa intre in paine si sa treaca la fapte.

Carmen Daniela Dan a preluat mandatul de la fostul ministru de Interne. Dragos Tudorache: Azi plec la Bruxelles. Ma intorc la familie, la postul meu de la Comisia Europeana

Noul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, si-a preluat, joi dimineata, mandatului de la Dragos Tudorache. La intrarea in sediul MAI, ea a declaat ca va prelua mandatul potrivit protocolului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )