Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul ministru Mariana Campeanu si-a angajat soferul pe post de consilier

B1 B1,
Fostul ministru Mariana Campeanu si-a angajat soferul pe post de consilier

Fostul ministru al Muncii Mariana Campeanu instalase in institutiile subordonate o adevarata retea de apropiati. Potrivit jurnalistilor Centrului de Investigatii Media, Campeanu si-a angajat soferul pe post. continuă pe B1

Centrul de Investigatii Media: Famiglia din Ministerul Muncii in mandatul Marianei Campeanu

Fostul ministru al Muncii Mariana Campeanu si-a angajat soferul pe post de consilier la cabinetul propriu. Campeanu insa a mers si mai departe de-atat: soferul a primit si un post de consilier debutant si intr-o institutie care gestioneaza fondurile POS-DRU. In plus, cu doar cateva zile inainte de concursul pentru aranjarea caruia sefa de cabinet a Marianei Campeanu, Iuliana Corut, a fost luata din birou de DNA, fiind, in prezent, condamnata la trei ani de inchisoare, fostul ministru semna decizia prin care cumnatul Iulianei Corut devenea seful Directiei Economice si de Investitii din minister, adica seful banilor de la Ministerul Muncii, scrie Centrul de Investigatii Media.

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres si-ar putea afla astazi sentinta in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni sentinta in dosarul in care fostul ministru al Economiei Codrut Seres este acuzat ca ar fi ascuns activitatile ilegale ale conducerii SC Hidroelectrica SA, in urma carora s-au adus prejudicii de aproximativ 165 de milioane de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )