Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul ministru PSD Dan Ioan Popescu, saracit de judecatori cu 900.000 lei

Antena3 Antena3,
Fostul ministru PSD Dan Ioan Popescu, saracit de judecatori cu 900.000 lei

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, dupa ce ICCJ dispusese, in 2011,. continuă pe Antena3

Fostul ministru Dan Ioan Popescu, mai sarac cu aproape 200.000 de euro

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata la rejudecarea cauzei, dupa ce ICCJ dispusese, in 2011, confiscarea a peste patru milioane de lei.

Instanta a decis confiscarea a 890.000 de lei din averea fostului ministru Dan Ioan Popescu

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate. Decizia a fost luata la rejudecarea.

Curtea de Apel Bucuresti decide confiscarea a aproape 890.000 de lei din averea fostului ministru Dan Ioan Popescu

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, decizia fiind luata la rejudecarea cauzei, dupa ce ICCJ dispusese, in 2011, confiscarea a peste patru milioane de lei, informeaza Mediafax.

CAB decide confiscarea a aproape 890.000 de lei din averea lui Dan Ioan Popescu

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, decizia fiind luata la rejudecarea cauzei, dupa ce ICCJ dispusese, in 2011, confiscarea a peste patru milioane de lei, potrivit surselor din presa.

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890.000 de lei din averea lui Dan Ioan Popescu

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, decizia fiind luata la rejudecarea cauzei, dupa ce ICCJ dispusese, in.

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890.000 de lei din averea lui Dan Ioan Popescu

Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscarea a aproape 890. 000 de lei de la fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia acestuia, bani care ar reprezenta cheltuieli nejustificate, decizia fiind luata la rejudecarea cauzei, dupa ce Curtea Suprema decisese, in 2011, confiscarea a peste patru milioane de lei.

Dosarul Privatizari strategice. Fostul ministru Codrut Seres si-ar putea afla vineri sentinta definitiva

Fostul ministru Codrut Seres si-ar putea afla vineri sentinta finala in dosarul in care acesta este acuzat de tradare. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor asculta pledoareiile finale ale inculpatilor. DIICOT a cerut pedeapsa maxima pentru toti cei implicati in acest caz.

inchisoarea secreta CIA pe teritoriul Romaniei. Fostul sef al SIE, Ioan Talpes: Am avut o intelegere cu CIA. Iliescu a fost informat de mine

Fostul sef al SIE, Ioan Talpes, a confirmat ca Romania a avut o intelegere cu CIA pentru o locatie pe teritoriul tarii noastre. Desi eu nu am vazut nicio locatie, a fost doar o intelegere, e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )