Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul premier Adrian Nastase va ajunge din nou in fata magistratilor pe 21 august. Procurorii au contestat liberarea conditionata a acestuia

Adevărul Adevărul,
Fostul premier Adrian Nastase va ajunge din nou in fata magistratilor pe 21 august. Procurorii au contestat liberarea conditionata a acestuia

Adrian Nastase ar putea afla pe 21 august daca va fi sau nu liber, magistratii Tribunalului Ilfov urmand sa ia in discutie contestatia depusa de procurorii anticoruptie la decizia de eliberare data de Judecatoria Sectorului 4. Fostul premier a fost incarcerat pe 6 ianuarie dupa ce a fost condamnat la 4 ani de inchisoare in dosarul Zambaccian. continuă pe Adevărul

Fostul premier Adrian Nastase va afla pe 21 august daca va fi eliberat

Fostul premier Adrian Nastase va afla pe 21 august daca va fi sau nu eliberat conditionat, data la care se va judeca contestatia DNA fiind stabilita de Tribunalul Bucuresti. Astfel, peste doua saptamani va.

Adrian Nastase afla pe 21 august daca va fi eliberat

Fostul premier Adrian Nastase afla peste doua saptamani daca iese din inchisoare. Magistratii vor judeca pe 21 august contestatia procurorilor DNA la decizia de eliberare conditionata luata de judecatoria.

Motivarea contestatiei la eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase: Nu exista dovezi de indreptare a condamnatului, care nu a avut un comportament merituos

Procurorii anticoruptie sustin, in motivarea contestatiei formulate la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, ca fostul premier nu a avut un comportament merituos, deosebit ci unul normal si ca in dosar nu exista dovezi temeinice de indreptare a condamnatului.

Adrian Nastase NU indeplineste conditiile de eliberare, motiveaza procurorii DNA

Fostul premier al Romaniei nu poate fi eliberat deoarece nu indeplineste conditiile, scriu procuorii DNA in motivare. Mai mult, anchetatorii spun ca Nastatse nu a avut un comportament deosebit si ca nu exista dovezi ca nu va repeta faptele.

Nastase va afla pe 21 august daca va fi eliberat conditionat

Fostul premier Adrian Nastase va afla, la 21 august, daca va fi eliberat conditionat. La aceasta data se va judeca contestatia procurorilor DNA privind eliberarea lui Nastase, dispusa in 23 iulie de Judecatoria Sectorului 4, va fi judecata in 21 august de Tribunalul Ilfov, informeaza Mediafax.

Dan Sova (PSD), la Antena 3: Daca Dan Voiculescu va fi condamnat, va fi al doilea condamnat politic dupa Adrian Nastase / Mihai Gadea: Propaganda fascista care il slujeste pe Traian Basescu stie verdictul dinainte

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat marti seara, la Antena 3, ca daca Dan Voiculescu va fi condamnat in dosarul ICA va fi vorba de a doua condamnare politica din Romania, dupa cea a lui Adrian Nastase. Un fost expert denunta presiuni asupra angajatei DNA care a facut expertiza in dosarul ICA.

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta. El a fost scos pentru cateva ore din.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Vona Gabor, liderul Jobbik, din nou in Romania la o tabara de vara din Harghita. Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil

Liderul partidului extremist maghiar Jobbik vine maine in Romania, la nici o jumatate de an de cand premierul si ministrul de Interne spuneau ca Vona Gabor trebuie declarat persoana indezirabila, potrivit Digi24. Contactati de jurnalistii de la Gandul, cei din Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil. Vona Gabor vine la o tabara de vara din judetul Harghita.

Serbia si Bosnia-Hertegovina sunt din nou afectate de inundatii

O persoana a murit in Serbia, iar alta a fost data disparuta, miercuri, in Bosnia-Hertegovina, din cauza noilor inundatii provocate de ploi diluviene, la cel putin trei luni dupa precipatatiile soldate cu 80 de morti in cele doua tari, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )