Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, condamnat la 4 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi. Sentinta este definitiva

Hotnews Hotnews,
 Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, condamnat la 4 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi. Sentinta este definitiva

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacaului timp de trei mandate, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Targu Mures la patru ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi timp de trei ani, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, sentinta fiind definitiva, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Romeo Stavarache a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat deluare de mita. Decizia apartine Curtii de Apel Targu-Mures si este.

Romeo Stavarache - condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Fostul primar din Bacau, Romeo Stavarache, a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia este definitiva.

Romeo Stavarache, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacaului, a fost condamnat de Curtea de Apel Targu Mures la patru ani de inchisoare cu executare, decizia fiind definitiva. Din pedeapsa lui Romeo Stavarache se scade .

Romeo Stavarache, condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita

Fostul primar al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost condamnat, astazi, de magistratii Curtii de Apel Targu Mures, la patru ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi timp de trei ani, pentru luare de mita, decizia fiind definitiva.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone - condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese,.

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacaului, condamnat la inchisoare cu executare. Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost achitat

Fostul primar al municpiului Bacau, intre 2014 si 2012, a fost acuzat ca a primit mita. Romeo Stavarache a mai avut si alte dosare din care a scapat basma curata.

Cristian Popescu Piedone, CONDAMNAT! Ce pedeapsa a primit fostul primar

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, marti,la un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Romania TV. Este vorba despre o condamnare intr-un dosar.

Fostul deputat PSD Ion Ochi, condamnat la 5 ani si 10 luni inchisoare pentru abuz in serviciu si luare de mita. Decizia nu este definitiva

Fostul deputat PSD, Ion Ochi, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, a fost condamnat la 5 ani si 10 luni inchisoare pentru abuz in serviciu si luare de mita. Decizia a fost data de Tribunalul Brasov si nu este definitiva.

Fostul primar din Jilava, Adrian Mladin, trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani intr-un nou dosar

Fostul primar al comunei Jilava, Adrian Mladin, aflat deja in detentie, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita si spalare de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )