Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul primar al Buzaului va scapa de inchisoare dupa interventia prescriptiei faptelor

B1 B1,
Fostul primar al Buzaului va scapa de inchisoare dupa interventia prescriptiei faptelor

Constantin Boscodeala, fost primar al municipiului Buzau, va scapa de condamnarea la inchisoare in dosarul Orizont in care a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu pentru ca a intervenit. continuă pe B1

Fostul primar al Buzaului scapa de inchisoare dupa interventia prescriptiei faptelor

Constantin Boscodeala, fost primar al municipiului Buzau, va scapa de condamnarea la inchisoare in dosarul Orizont in care a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu pentru ca a intervenit.

Fostul primar al Buzaului, Constantin Boscodeala, scapa de condamnare, dar plateste prejudiciul in dosarul Orizont

Fostul primar al municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a scapat de o condamnare in dosarul Orizont, insa a fost obligat de instanta sa plateasca, impreuna cu ceilalti inculpati, prejudiciul in cauza.

Marea Britanie: Un roman, condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament

Un roman din Marea Britanie, in varsta de 34 de ani, a fost condamnat marti la cel putin 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament, tot romanca, in varsta de 36 de ani, intr-un atac s.

Boscodeala scapa de inchisoare in dosarul Orizont pentru ca a intervenit prescriptia, dar achita prejudiciul; decizia nu e definitiva

Fostul primar al municipiului Buzau, Constantin Boscodeala scapa de condamnarea la inchisoare in dosarul Orizont in care a fost cercetat pentru abuz in serviciu dupa ce a fost trimis in judecata de DNA alaturi Viorica Stana fost sef al Oficiului de Cadastru si Nicolae Trandafir fost director al Statiunii de Cercetari Legumicole Buzau pentru ca ar fi facut posibila trecerea unei suprafete de 33 de hectare de teren arabil din domeniul public al statului in cel privat , ulterior pe acest teren construindu-se un cartier de locuinte, potrivit news. ro.

Boscodeala scapa de inchisoare in dosarul Orizont pentru ca a intervenit prescriptia, dar achita prejudiciul; decizia nu e definitiva

Fostul primar al municipiului Buzau, Constantin Boscodeala scapa de condamnarea la inchisoare in dosarul Orizont in care a fost cercetat pentru abuz in serviciu dupa ce a fost trimis in judecata de DNA alaturi Viorica Stana, fost sef al Oficiului de Cadastru si Nicolae Trandafir, fost director al Statiunii de Cercetari Legumicole Buzau.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )