Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fostul primar al Craiovei este acuzat ca a restituit ilegal o cladire si un teren. Cum a incercat fiica mostenitoare sa convinga instanta ca Antonie Solomon este nevinovat

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al Craiovei este acuzat ca a restituit ilegal o cladire si un teren. Cum a incercat fiica mostenitoare sa convinga instanta ca Antonie Solomon este nevinovat

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei. Nicoleta Miulescu si Liana Carmen Grigore, sunt acuzati ca in anul 2007 au retrocedat ilegal unei femei din Targu Jiu o cladire de 300 de metri patrati si un teren de 1. 300 de metri patrati din curtea Spitalului Filantropia. continuă pe Adevărul

inchisoare cu executare pentru fostul primar PLN, prins in timp ce lua mita in parcarea unui mall

Prins in flagrant in timp ce lua mita, Radu Olea, fostul primar al comunei Budureasa a fost condamnat definitiv de catre judecatorii Curtii de Apel Oradea.

Fostul primar al municipiului Rosiori de Vede, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul primar al municipiului Rosiori de Vede, Cristian Duica, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese in forma continuata, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cristian Duica, fostul primar al municipiului Rosiorii de Vede, trimis in judecata pentru conflict de interese

Cristian Duica, fostul edil al municipiului Rosiorii de Vede a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Dosarul a fost trimis spre solutionare la Judecatoria Rosiorii de Vede.

Cristian Duica, fostul primar din Rosiorii de Vede, trimis in judecata penru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au dispus trimiterea in judecata a fostului primar Cristian Duica sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese in forma continuata. Dosarul a fost inaintat la Judecatoria Rosiori de Vede.

SCANDALOS. Un apropiat al lui Sebastian Ghita, ginerele lui Liviu Luca, a fost iertat de procurorii DNA. Acesta este acuzat ca a participat la furtul fondurilor DIPI pentru Gabriel Oprea

Silviu Dumitrache, un apropiat al deputatului Sebastian Ghita si ginerele sindicalistului Liviu Luca, este considerat nr. 3 in serviciul secret al Internelor, unde ocupa functia de sef al contrainformatiilor. Procurorii anticoruptie sustin ca ar fi fost complice la unele deturnari de fonduri din dosarul lui Gabriel Oprea. in ciuda probelor, insa, Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu-l puna sub acuzare.

Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT. El este acuzat de abuz in serviciu

Seful Politiei din orasul Mizil, Marius Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind acuzat de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT. El este acuzat ca proteja o retea de proxeneti care traficau fete

Seful Politiei din orasul Mizil, Marius Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind acuzat de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Sebastian Ghita, pus sub control judiciar; este acuzat de spalare de bani

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de deputatul Sebastian Ghita, acuzat de savarsirea infractiunii de spalare de bani. Citeste si: VIDEO Deputatul Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul lui Victor Ponta: Nu-l cunosc pe domnul Tony Blair, nu am platit pentru vizita sa in Romania/ Multi dintre procurorii Romaniei fac parte dintr-o retea platita de ONG-uri .

Nepotul lui Stefan Banica Jr., deranjat ca este acuzat ca a primit pe pile un rol intr-un videoclip al trupei Carlas Dreams: Sunt un tanar artist care munceste poate mai mult decat au unii impresia

Nepotul lui Stefan Banica Jr, actorul si cantaretul Razvan Banica, reactioneaza dupa ce a fost acuzat ca a primit pe pile, un rol in videoclipul piesei pe care Carlas Dreams o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )