Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fostul primar din New York, Michael Bloomberg, numit intr-o functie cu impact global

Antena3 Antena3,
Fostul primar din New York, Michael Bloomberg, numit intr-o functie cu impact global

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) l-a numit miercuri pe filantropul si fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg in postul de ambasador global pentru sanatate, rolul sau urmand sa fie ac. continuă pe Antena3

Fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg, numit de OMS ambasador global pentru sanatate

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) l-a numit miercuri pe filantropul si fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg in postul de ambasador global pentru sanatate, rolul sau urmand sa fie acela de a ajuta guvernele sa combata afectiuni cronice precum diabetul, cancerul si bolile cardiovasculare, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata deocamdata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN. 24Investigatia preliminara nu a gasit cartuse de gloante sau alte dovezi privind focuri de arma in terminalul aeroportului.

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Doi barbati, intre care un imam, au fost impuscati mortal sambata in apropierea unei moschei din New York, a anuntat politia, care nu avanseaza un motiv al crimei, relateaza AFP si.

Panica pe Aeroportul International JFK din New York, in urma unor informatii nefondate despre focuri de arma

Panica, evacuari si intarzieri importante au fost declansate pe principalul aeroport din New York, in urma unor informatii nefondate despre focuri de arma, relateaza AFP.

Ancheta dupa asasinarea unui imam la New York

Politia din New York a declarat luni ca a interogat un suspect in legatura cu dublul asasinat al unui imam si al asistentului sau in plina strada sambata in apropierea unei moschei din zona Queens, potrivit AFP.

Bomba in campania pentru presedintia americana: The New York Times scrie despre legaturile lui Donald Trump cu grupari proruse

Scandal in tabara candidatului republican la presedintia SUA. Cotidianul The New York Times a dezvaluit ca Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, a oferit consultanta politica.

Suspectul in cazul uciderii sambata a doi imami in New York a fost arestat

Un individ suspectat in cazul asasinarii a doi imami in orasul New York a fost arestat, afirma surse citate de presa americana, politia inclinand spre ipoteza unei reglari de conturi intre musulmani si hispanici, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )