Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul primar din Snagov Apostol Musat, condamat definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul primar din Snagov Apostol Musat, condamat definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Musat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar din Snagov, condamnat la doi ani de inchisoare pentru conflict de interese

Fostul primar din Snagov, Apostol Musat, a fost condamnat, definitiv, la doi ani de inchisoare pentru conflict de interese, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti, potrivit mediafax. ro. Reduce.

Fostul primar din Snagov, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru ordinele de plata catre firmele administrate de fiul si nora sa

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Musat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres.

Fostul primar liberal de Baia Mare, Cristian Anghel, transferat la PER dupa 24 de ani in PNL

Cristian Anghel, fostul primar liberal al municipiului Baia Mare timp de 17 ani, a parasit partidul unde a activat 24 de ani si s-a inscris la PER, unde este vicepresedinte. Anghel a anuntat ca va candida pe listele Consiliului Local, Consiliului Judetean ori chiar pe listele parlamentare la alegerile din toamna. in 2010, si-a incheiat mandatul brusc, in uma unei condamnari de doi ani si jumatate pentru abuz in serviciu.

Primar din Prahova, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul comunei prahovene Floresti, David Eugen Eduard, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti arata ca mama, socrii si cumnatii acestuia au beneficiat de sume de bani din bugetul public.

Lovitura dupa lovitura pentru Maria Sharapova: Porsche, Tag Heuer si Nike au intrerupt colaborarea cu fostul lider din tenisul mondial

La nici macar o zi distanta dupa ce a precizat ca a picat un test antidoping substanta interzisa - Meldonium), Maria Sharapova a fost parasita si de trei dintre sponsorii sai, rand pe rand Nike, Tag Heuer si Porsche anuntand incheierea colaborarii cu sportiva din Rusia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )