Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fostul primar din Snagov, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru ordinele de plata catre firmele administrate de fiul si nora sa

Hotnews Hotnews,
 Fostul primar din Snagov, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru ordinele de plata catre firmele administrate de fiul si nora sa

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Musat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul primar din Snagov, condamnat la doi ani de inchisoare pentru conflict de interese

Fostul primar din Snagov, Apostol Musat, a fost condamnat, definitiv, la doi ani de inchisoare pentru conflict de interese, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti, potrivit mediafax. ro. Reduce.

Fostul primar din Snagov Apostol Musat, condamat definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Musat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, transmite Agerpres.

Un barbat a lovit o persoana cu toporul in cap in prezenta a doi politisti. Tribunalul Alba l-a condamnat la 6 ani de inchisoare

Tribunalul Alba a pronuntat primele decizii in doua dosare cu obiect tentativa de omor. Un barbat din Bucerdea Granoasa a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare, iar un tanar de 17 ani a primit pedepasa de asistare zilnica pe o perioada de 6 luni. Ambele decizii pot fi contestate.

Medicul ginecolog Marian Galbenu, condamnat la trei ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. Se afla deja in Penitenciarul din Turnu Severin

Medicul ginecolog severinean Marian Galbenu a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru ucidere din culpa de magistratii Curtii de Apel Craiova. Totodata, Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin va trebui sa achite peste 40. 000 de euro familiei femeii decedate in urma unui chiuretaj efectuat de medicul Galbenu.

Fostul primar liberal de Baia Mare, Cristian Anghel, transferat la PER dupa 24 de ani in PNL

Cristian Anghel, fostul primar liberal al municipiului Baia Mare timp de 17 ani, a parasit partidul unde a activat 24 de ani si s-a inscris la PER, unde este vicepresedinte. Anghel a anuntat ca va candida pe listele Consiliului Local, Consiliului Judetean ori chiar pe listele parlamentare la alegerile din toamna. in 2010, si-a incheiat mandatul brusc, in uma unei condamnari de doi ani si jumatate pentru abuz in serviciu.

ACTUALIZAT Rizea poate fi retinut, dar nu si arestat preventiv/ Rizea: Stiti ca am un copil de doi ani si jumatate, adoptat. Va las sa decideti daca fiul meu va avea o familie

Deputatii au incuviintat retinerea deputatului PSD Cristian Rizea, insa au respins cererea de arestare preventiva formulata de DNA. Rizea, acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, le ceruse colegilor sa voteze impotriva solicitarii procurorilor, invocand inclusiv faptul ca are un baiat de doi ani si jumatate pe care l-a adoptat impreuna cu sotia sa si ca a fost ridicat de pe stada ca un fugar, desi este deputat. Este pentru a doua oara cand Camera Deputatilor incuviinteaza un capat al cererii DNA - retinerea, dar il respinge pe celalalt - arestarea preventiva, dupa votul din 28 octombrie in cazul Elenei Udrea, cel care a reprezentat o premiera.

Comisia de Munca: Parintii care stau acasa doi ani pentru cresterea copilului primesc 85 la suta din salariu

Un proiect de Lege prin care se elimina plafonul maxim al indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului a fost adoptat, marti, de Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor. Mai mult, indemnizatia va fi acordata pana cand copilul implineste doi ani.

Investitiile in economie au crescut anul trecut dupa doi ani de declin, cresterea a fost de 8,4%

Investitiile nete realizate in economia romaneasca au crescut in 2015 cu 8,4%, comparativ cu anul anterior, pana la 71,3 miliarde de lei circa 16 miliarde de euro), dupa doi ani la rand de scadere, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul.

La doi ani, i-a furat 5.000 de dolari tatalui sau. Este incredibil ce voia sa faca o fetita cu aceasta suma

La doi ani, poti sa fii un fan infocat. A demonstrat-o Jules, o fetita care i-a furat tatalui 5. 000 de dolari din economii, ca sa-l cumpere pe Zayn Malik.

Criminal in serie din Calarasi, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a ucis doua batrane

Un criminal in serie din Calarasi a fost condamnat de Tribunalul Calarasi la inchisoare pe viata pentru ca a ucis doua batrane, anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )