Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fostul psihiatru militar Nidal Hasan a fost condamnat la moarte

B1 B1,
Fostul psihiatru militar Nidal Hasan a fost condamnat la moarte

Fostul psihiatru al armatei americane Nidal Hasan a fost condamnat la moarte, miercuri, pentru asasinarea a 13 persoane in 2009 la baza militara Fort Hood din Texas, potrivit BBC. Cei 13 membri ai juriului militar. continuă pe B1

Un fost psihiatru militar american, condamnat la moarte.

Fostul psihiatru al armatei americane Nidal Hasan a fost condamnat la moarte, miercuri, pentru asasinarea a 13 persoane in 2009 la baza militara Fort Hood din Texas sudul Statelor Unite), a anuntat presedintele juriului, conform Mediafax. Cei 13 membri ai juriului militar reuniti in Curte Martiala la aceeasi baza militara au anuntat sentinta dupa patru ore de deliberari. Ei l-au declarat vinovat pe Nidal Hasan, saptamana trecuta, pentru 45 de capete de acuzare formulate impotriva lui. Un .

Doru Catalin Bostina, radiat din tabloul avocatilor dupa ce a fost condamnat definitiv

Avocatul Doru Catalin Bostina va fi radiat din taboul avocatilor Baroului Bucuresti dupa ce a fost condamnat definitiv la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri si uz de fals, a decis.

Doru Bostina, radiat din tabloul avocatilor dupa ce a fost condamnat definitiv

Avocatul Doru Catalin Bostina va fi radiat din taboul avocatilor Baroului Bucuresti dupa ce a fost condamnat definitiv la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Este decizia luata marti de consiliul baroului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )