Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a depus plangere penala contra a trei experti DNA

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a depus plangere penala contra a trei experti DNA

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si Ingrid Mocanu, fost director in cadrul Ministerului Justitiei. continuă pe România Liberă

Vlad Cosma a depus plangere penala impotriva unor procurori DNA

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea.

Horia Georgescu si Ingrid Mocanu au depus o plangere penala impotriva unor angajati DNA

Horia Georgescu, fostul sef ANI, Ingrid Mocanu, fost director in cadrul Ministerului Justitiei, Theo.

Horia Georgescu, plangere penala impotriva expertilor DNA din dosarul ANRP

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si Ingrid Mocanu, fost director in cadrul Ministerului Justitiei, au depus o plangere penala la Parchetul General impotriva a trei experti din cadrul DNA.

Plangere PENALA impotriva unor angajati ai DNA, depusa de persoane ACUZATE in dosarul ANRP

Plangere penala pe numele mai multor angajati DNA. Autorii sunt persoane acuzate in dosarul ANRP, in frunte cu Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Concret, Horia Georgescu,.

Sebastian Ghita, plangere penala impotriva lui Kovesi

Sebastian Ghitaa depus, prin intermediul avocatilor, o plangere penala la Parchetul General, dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma. Vizati de plangerea penala sunt sefa DNA, Laura Cod.

Plangere penala depusa de Vlad Cosma impotriva procurorilor Onea si Negulescu

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de compromiterea intereselor justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, scrie Agerpres.

Sebastian Ghita a facut plangere penala impotriva lui Kovesi si a DNA Ploiesti

Fostul deputat Sebastian Ghita a depus, prin intermediul avocatilor sai, o plangere penala la Parche.

Carmen Dan RUPE TACEREA : Nu am avut NICIUN RAZBOI cu fostul premier sau cu FOSTUL SEF AL POLITIEI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, neaga ca ar fi avut divergente personale cu fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, si cu fostul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu. Nu este vorba de o.

Carmen Dan RUPE TACEREA: Nu am avut NICIUN RAZBOI cu fostul premier sau cu FOSTUL SEF AL POLITIEI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, neaga ca ar fi avut divergente personale cu fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, si cu fostul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu. Nu este vorba de o.

Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala/ Nu am fost la DNA fiindca sunt in vacanta

Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro ca sa-l scape de un dosar. Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum. Acesta mai spune ca nu a fost la DNA fiind plecat in vacanta, dar ca va merge cand va reveni in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )