Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fostul sef al Coca-Cola Romania, director general la Albalact

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul sef al Coca-Cola Romania, director general la Albalact

Stephane Batoux, fostul director general al Coca-Cola Romania, a fost desemnat director general al Albalact, in locul lui Raul Ciurtin, care a condus compania timp de patru ani din aceasta functie si din cea de presedinte al Consiliului de Administratie CA), conform unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Director de la Coca-cola la Albalact

Principalul actionar si presedintele Consiliului de Administratie al Albalact, Raul Ciurtin, a renuntat la functia de director general al producatorului de lactate, aceasta pozitie fiind preluata de marti, 17 iunie, de fostul sef al Coca-Cola HBC Romania Stephane Batoux.

Albalact aduce un fost CEO al Danone Romania pe pozitia de director general

Albalact Alba-Iulia, al doilea cel mai important jucator din industria de lactate, l-a numit in functia de director general pe Stephane Batoux, fostul CEO al Coca-Cola Romania si Danone Romania.

Vincentiu Daniel Antonescu, director general interimar al RATB

Vincentiu Daniel Antonescu a fost desemnat joi noul director general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), dupa ce Daniel Florentin Doman si-a dat demisia, Antonescu urmand sa ramana in functie pana la organizarea unui concurs, in conformitate cu OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Plenul Parlamentului a votat numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al SRR

Plenul reunit al Parlamentului a votat, luni seara, numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte - director general al SRR, acesta primind 353 de voturi favorabile si 14 impotriva, transmite.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Alexandru Popescu a devenit noul director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. El l-a inlocuit la conducerea diviziei de servicii de sanatate a grupului olandez Philips pe Robert Armstrong.

Fostul sef de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier ramane in arest

Rares Pop, fostul sef de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier ISCTR) Cluj, ramane in arest preventiv. Curtea de Apel Cluja respis aseara contestatia facuta de avocatii liberalului.

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea, acuzat de favorizarea infractorului

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de favorizarea infractorului. in dosarul in care acesta a fost pus sub invinuire mai este cercetat si magistratul Gabriela Barsan, sotia judecatorului Corneliu Barsan, dar si alti angajati ai Curtii Supreme, avocati si oameni de afaceri.

Vincentiu Daniel Antonescu este noul director general interimar al RATB

Daniel Florentin Doman si-a dat demisia din functia de director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, in locul acestuia fiind numit Vincentiu Daniel Antonescu, informeaza institutia. in cadrul sedintei.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Operatiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sanatate a grupului olandez Philips, vor fi conduse de Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, care l-a inlocuit pe Robert Armstrong, potrivit unui comunicat citat de surse din presa.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Operatiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sanatate a grupului olandez Philips, vor fi conduse de Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )