Libnet.ro
UNICEF

20:31

Plenul Parlamentului a votat numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al SRR

B1 B1,
Plenul Parlamentului a votat numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al SRR

Plenul reunit al Parlamentului a votat, luni seara, numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte - director general al SRR, acesta primind 353 de voturi favorabile si 14 impotriva, transmite. continuă pe B1

Plenul Parlamentului a votat noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune

Plenul Parlamentului a aprobat, luni, noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, cu 332 de voturi pentru si 49 de voturi impotriva. Noul Consiliu este format din Mirela Ioan.

Parlamentul a votat noul Consiliu de Administratie al Radio Romania. Printre membri se numara Ovidiu Miculescu, gasit incompatibil de ANI

Plenul Parlamentului a validat luni, prin vot secret cu bile, cu 332 de voturi pentru si 49 impotriva, noua componenta a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), transmite Agerpres. Printre membri se numara si actualul sef al Radioului public, Ovidiu Miculescu propus de Guvern), declarat incompatibil de Curtea de Apel in urma unei decizii a Agentia Nationale de Integritate. Sentinta nu este definitiva.

Ovidiu Miculescu a primit avizul comisiilor pentru functia de presedinte-director general al SRR

Ovidiu Miculescu a primit avizul membrilor Comisiilor de cultura pentru functia de presedinte al Societatii Romane de Radiodifuziune, informeaza Mediafax.

Ovidiu Miculescu a primit avizul comisiilor pentru functia de presedinte-director general al SRR

Membrii comisiilor pentru cultura au avizat favorabil, in unanimitate, nominalizarea lui Ovidiu Miculescu pentru functia de presedinte al Societatii Romane de Radiodifuziune. Consiliul de Administratie al SRR a.

Stelian Tanase, votat de plenul Parlamentului ca sef al CA al Televiziunii Romane

Stelian Tanase a fost votat, luni seara, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, pentru functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )