Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vincentiu Daniel Antonescu, director general interimar al RATB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vincentiu Daniel Antonescu, director general interimar al RATB

Vincentiu Daniel Antonescu a fost desemnat joi noul director general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), dupa ce Daniel Florentin Doman si-a dat demisia, Antonescu urmand sa ramana in functie pana la organizarea unui concurs, in conformitate cu OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vincentiu Daniel Antonescu este noul director general interimar al RATB

Daniel Florentin Doman si-a dat demisia din functia de director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, in locul acestuia fiind numit Vincentiu Daniel Antonescu, informeaza institutia. in cadrul sedintei.

Daniel Florentin Doman, directorul RATB, a demisionat. in locul sau a fost numit Vicentiu Daniel Antonescu

Daniel Forentin Doman a demisionat din functia de director general al Regiei de Transport Bucuresti RATB), iar in locul sau a fost desemnat Vicentiu Daniel Antonescu. Reprezentantii regiei sustin ca demisia lui Doman a venit pe fondul unor probleme personale.

Albalact aduce un fost CEO al Danone Romania pe pozitia de director general

Albalact Alba-Iulia, al doilea cel mai important jucator din industria de lactate, l-a numit in functia de director general pe Stephane Batoux, fostul CEO al Coca-Cola Romania si Danone Romania.

Fostul sef al Coca-Cola Romania, director general la Albalact

Stephane Batoux, fostul director general al Coca-Cola Romania, a fost desemnat director general al Albalact, in locul lui Raul Ciurtin, care a condus compania timp de patru ani din aceasta functie si din cea de presedinte al Consiliului de Administratie CA), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Alexandru Popescu a devenit noul director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. El l-a inlocuit la conducerea diviziei de servicii de sanatate a grupului olandez Philips pe Robert Armstrong.

Plenul Parlamentului a votat numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al SRR

Plenul reunit al Parlamentului a votat, luni seara, numirea lui Ovidiu Miculescu in functia de presedinte - director general al SRR, acesta primind 353 de voturi favorabile si 14 impotriva, transmite.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti are un nou director

Regia Autonoma de Transport Bucuresti are un nou director - Vincentiu Daniel Antonescu. Fostul director, Daniel Florentin Doman si-a dat demisia, potrivit unui comunicat emis de Regie.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Operatiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sanatate a grupului olandez Philips, vor fi conduse de Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, care l-a inlocuit pe Robert Armstrong, potrivit unui comunicat citat de surse din presa.

Un roman a fost numit director general al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Operatiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sanatate a grupului olandez Philips, vor fi conduse de Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )