Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Pitesti l-au retinut miercuri, pentru 24 de ore, pe Ion Marius Barbulescu, fost comisar general la Garda Nationala de Mediu, in prezent director general adjunct al aceleiasi institutii, pentru trafic de influenta in forma continuata si luare de mita. continuă pe Adevărul

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. Barbulescu ar fi promis ca.

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax.

Prim-procurorul din Macin, retinut de procurorii DNA dupa ce ar fi primit mita un vitel de 70 de kilograme

Constantin Balaban, prim-procuror delegat al Parchetului de pe langa Judecatoria Macin Tulcea), a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind suspectat de luare de mita.

Fostul sef al Garzii de Mediu, arestat pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul sef al Garzii de Mediu Marius Barbulescu a fost arestat pentru trafic de influenta si luare de mita, dupa ce a fost retinut initial de DNA miercuri seara. Magistratii Tribunalului Arges au admis.

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita, Valentin Rizea, pentru.

Fost sef al Garzii de Mediu, arestat pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu Marius Barbulescu si omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, retinuti de DNA in dosarul in care Barbulescu este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, au fost arestati preventiv, joi seara, de Tribunalul Arges, relateaza Mediafax.

Denuntatorul Elenei Udrea, RETINUT de DNA. Deaconeasa, amenintat de oamenii fostei sefe PMP

Un denuntator al Elenei Udrea a fost retinut de procurorii DNA pentru dare de mita, cumparare de influenta si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Este vorba de Gheorghe Deaconeasa, fost.

Fostul sef al Serviciului de Spionaj Extern al Ucrainei: Kremlinul planuia razboiul din Ucraina de pe vremea lui Kucima

Rusia isi dorea sa obtina anexarea Crimeei si sa porneasca razboiul din Ucraina de pe vremea celui de-al doilea presedinte al tarii in perioada 1994 - 2005), Leonid Kucima, spune fostul sef al Serviciului.

Comisar al Garzii de Mediu Dambovita, trimis in judecata pentru mita

Comisarul din cadrul Garzii Nationale de Mediu din Dambovita, Virgil Valentin Rezea, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru luare de mita, informeaza un comunicat remis de DNA.

Fostul sef CJ Braila, Bunea Stancu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar

Procurorii anticoruptie au dispus punerea sub urmarire penale a fostului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )