Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

România Liberă România Liberă,
Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. Barbulescu ar fi promis ca.

Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, judecatorul Ovidiu Putura a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este suspectat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Judecatorii nu au validat acordul de vinovatie semnat de fostul primar al Barladului in dosarul de trafic de influenta. Omisiunile procurorilor

Fostul primar al Barladului, Constantin Constantinescu, a fost prezent astazi in fata magistratilor Judecatoriei Barlad, acolo unde urma sa fie validat acordul de vinovatie semnat de fostul edil cu procurorii de la Curtea de Apel Iasi, in dosarul in care a fost anchetat pentru trafic de influenta. Acordul nu a fost validat de judecatori, care au constatat ca din intelegerea cu procurorii lipsesc precizari esentiale.

Fostul viceprimar al Craiovei ramane in arest. Cristina Calangiu este acuzata de noua infractiuni trafic de influenta

Fostul viceprimar al Craiovei a fost arestat de magistratii Tribunaului Dolj pentru o perioada de 30 de zile pentru trafic de infulenta. Cristina Calanagiu a contestat decizia instantei, iar astazi la Curtea de Apel Craiova s-a judecat cererea.

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine.

Decizie ICCJ: Darius Valcov ramane in arest. Este cercetat pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor ramane in arest preventiv, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Executor judecatoresc retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul este de 3 milioane de euro

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, informeaza Mediafax.

A fost lansat smartphone-ul special pentru copii

Copiii se pot bucuara de acum de propriul smartphone. Un producator de gadgeuri a lansat un astfel de dispozitiv, gandit special pentru cei mici. Acesta dispune de o aplicatie de control parental preinstalata, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )