Libnet.ro
UNICEF

22:15

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

B1 B1,
Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. Barbulescu ar fi promis ca. continuă pe B1

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax.

Decizia in cazul respingerii cererii DNA pentru Dan Sova va fi trimisa la Monitorul Oficial

Proiectul de hotarare pe cazul respingerii cererii DNA pentru Dan Sova va fi trimis miercuri la Monitorul Oficial, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care.

Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost dus marti din Arestul Central al Politiei Capitalei, la sediul DNA pentru a da noi declaratii, informeaza B1 TV. in ultima perioadaa, Darius Valcov a colaborat.

Fost presedinte al CJ Timis, audiat la DNA pentru finantarea echipei Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu.

Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, audiat la DNA pentru luare de mita

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost adus din Arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus, luni, la sediul la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Licitatie IT de peste 560.000 de euro la DNA pentru achizitia de servere, PC-uri si echipamente firewall

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de echipamente IT - server, statii de lucru fixe si mobile si echipamente firewall - contract in valoare estimata cu TVA de 2,49 milioane lei peste 560. 000 de euro), finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Dragos Nedelcu, chemat la DNA pentru declaratii in dosarul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova

Afaceristul Dragos Nedelcu, fost jurnalist si membru in Consiliul de Administratie Realitatea Media, a fost chemat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul fiului fostului.

Dragos Nedelcu, chemat la DNA pentru declaratii in dosarul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova (VIDEO)

Afaceristul Dragos Nedelcu, fost jurnalist si membru in Consiliul de Administratie Realitatea Media, a fost chemat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul fiului fostului.

Comisia Juridica din Senat, tap ispasitor: Proiectul de hotarare pe cazul respingerii cererii DNA pentru Sova, trimis la BP

Comisia Juridica a redactat un proiect de hotarare prin care se constata ca nu au fost indeplinite conditiile pentru arestarea preventiva. Hotararea a fost adoptata cu sase voturi pentru si cinci impotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )