Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbal feminin: Romania a ratat calificarea la EURO 2017

Hotnews Hotnews,
 Fotbal feminin: Romania a ratat calificarea la EURO 2017

Nationala feminina de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la EURO 2017, dupa ce a terminat la egalitate cu Portugalia, 1-1 0-0, 0-0), la finalul prelungirilor, marti seara, pe stadionul 'Dr. Constantin Radulescu' din Cluj-Napoca, in mansa a doua a barajului, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Romancele, distruse la Cluj: nationala feminina de fotbal a ratat calificarea la Euro 2017 in mod dramatic

Elevele lui Mirel Albon au ajuns la baraj din cauza unui gol mai putin marcat fata de Rusia, iar in dubla cu Portugalia au suferit o eliminare dureroasa.

Nationala feminina de fotbal a ratat calificarea la EURO 2017

Nationala feminina de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la EURO 2017, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Portugalia, 1-1 0-0, 0-0), la finalul prelungirilor, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

CE Tenis de masa: Elizabeta Samara a ratat calificarea in finala si ramane cu medalia de bronz - Romania, patru medalii la Europene

Elizabeta Samara, detinatoarea titlului continental, a ratat calificarea in finala probei de simplu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa de la Budapesta, obtinand astfel medalia de bronz. Romania a cucerit patru medalii la Europenele din capitala Ungariei, dintre care una de aur si trei de bronz.

Nationala feminina a ratat calificarea la Campionatul European

Nationala feminina de fotbal a Romaniei a ratat, marti seara, calificarea la Campionatul European din 2017 dupa un 1-1 in returul cu Portugalia de la Cluj.

Marius Copil a ratat calificarea in semifinale la Antwerp

Jucatorul Marius Copil a ratat in extremis calificarea in prima semifinala din cariera intr-un turneu ATP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )