Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbalist celebru de la Dinamo, in stare grava la spital

România Liberă România Liberă,
Fotbalist celebru de la Dinamo, in stare grava la spital

Danut Lupu este internat, cu dubla pneumonie, in acest moment la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, sustine ProSport, care a discutat cu apropiati ai fostului international roman. continuă pe România Liberă

Fostul international Danut Lupu, internat cu gripa si insuficienta respiratorie

Danut Lupu, unul dintre fostii jucatori emblematici de la Dinamo dar si un fost numeimportantla echipa nationala,se afla internat in stare grava. Initial s-a vorbit despre un infarct, insa acest diagnostic a fost infirmat, fiind vorba din ceea ce se pare doar de o insuficienta respiratorie, in combinatie cu o gripa.

Fostul fotbalist Danut Lupu este in coma dupa un preinfarct miocardic

Fostul fotbalist Danut Lupu, in varsta de 48 de ani, a suferit in urma cu doua zile un preinfarct miocardic, iar in prezent se afla in coma profunda la un spital din Bucuresti, au declarat, luni, pentru Agerpres, surse din apropierea familiei.

Fostul fotbalist Danut Lupu, in coma profunda dupa un preinfarct miocardic

Fostul fotbalist Danut Lupu, in varsta de 48 de ani, a suferit in urma cu doua zile un preinfarct miocardic, iar in prezent se afla in coma profunda la un spital din Bucuresti, au declarat, luni, surse.

Fotbalul romanesc, in stare de soc! Fostul international Danut Lupu este internat in stare grava la terapie intensiva

Ajuns la 48 de ani, fostul international Danut Lupu este internat, cu dubla pneumonie, in acest moment la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti.

Fotbalul romanesc, in stare de soc: Danut Lupu a suferit un infarct si e in coma. Doctorii sunt rezervati

Ajuns la 48 de ani, fostul international a platit, foarte probabil, din cauza kilogramelor in plus si din cauza exceselor facute, dupa ce si-a agatat ghetele in cui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )