Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un fotbalist a murit dupa ce a fost faultat la un meci

Antena3 Antena3,
Un fotbalist a murit dupa ce a fost faultat la un meci

Un fotbalist in varsta de 26 de ani care activa in liga a doua cameruneza, la echipa Dynamo de Douala, a incetat din viata, dupa ce a fost faultat si s-a prabusit pe teren la un meci, informeaza BBC, citat. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Un barbat care lucra la reabilitarea unui drum a murit dupa ce un utilaj s-a rasturnat peste el

Un barbat de 44 de ani care lucra la reabilitarea unui drum in comuna vasluiana Puiesti a murit dupa ce utilajul de compactat piatra pe care il conducea s-a rasturnat peste el, in urma unei manevre gresite,.

Tragedie pe munte: O turista a murit dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras

O adolescenta de 17 ani din Polonia, venita in Romania in excursie, a murit dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras, trupul sau fiind recuperat de salvamontisti si jandarmi montani in noaptea de.

Accident TRAGIC in Muntii Fagaras: O turista din Polonia a murit, dupa ce a alunecat pe un versant

O turista din Polonia a murit, dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras .

Un pilot de motociclism a murit dupa ce a cazut la o competitie in Germania

Un pilot german de motociclism in varsta de 15 ani a decedat dupa ce a suferit un accident la o competitie pentru juniori la Oschersleben, au anuntat organizatorii concursului, informeaza Le Soir. Adolescentul a.

Chinezariile produc din ce in ce mai multe victime: Un tanar din India a murit, dupa ce a folosit un incarcator de telefon contrafacut in China

Incarcatoarele de telefoane contrafacute in China au facut o alta victima. Un tanar din Uttar Pradesh, India, a murit electrocutat in timp ce incerca sa isi puna telefonul la incarcat. Potrivit India.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )