Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbalistul Adrian Mutu a acceptat provocarea Ice Bucket si-a dat leapsa mai departe catre Cabron, Alex Velea si Antonia, dar si catre doi colegi (VIDEO)

B1 B1,
Fotbalistul Adrian Mutu a acceptat provocarea Ice Bucket si-a dat leapsa mai departe catre Cabron, Alex Velea si Antonia, dar si catre doi colegi (VIDEO)

Atacantul AdrianMutu a acceptat, miercuri, sa ia parte la provocarea Ice Bucket, venita din partea presedintelui executiv al FCDinamo, ConstantinAnghelache. Acesta a postat pe contul sau de Instagra. continuă pe B1

George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket: Vezi versiunea originala a fostului presedinte (VIDEO)

Fostul presedinte american George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, de constientizare pentru scleroza laterala amiotrofica, in cadrul careia participantii isi arunca apa rece in cap si doneaza.

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, lansata de colegul sau de la Barcelona, Dani Alves. Dupa ce si-a turnat o galeata cu gheata in cap, Messi i-a provocat mai departe de fotbalistii Ezequiel.

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si a facut un adevarat show (VIDEO)

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, ce a fost lansata de John McEnroe, Niall Horan, Sabine Lisicki si Bernard Tomic. Nu doar si-a turnat apa cu gheata in cap, dar jucatorul de tenis a facut un.

Shakira si Gerard Pique accepta provocarea ALS Ice Bucket si il nominalizeaza pe Papa Francisc (VIDEO)

Shakira si Gerard Pique au acceptat provocarea ALS Ice Bucket si au provocat, la randul lor, alte personalitati sa se alature miscarii. Cei doi i-au nominalizat pe Papa Francisc, Chris Martin, Sergio Ramos si.

ALS Ice Bucket, varianta Radu Banciu: Jurnalistul a primit in cap o galeata cu apa rece, in Piata Universitatii (VIDEO)

O tara bolnava are nevoie de cineva cu capul limpede, a spus miercuri Radu Banciu, inainte sa i se toarne in cap o galeata cu apa rece, o varianta a campaniei americane ALS Ice Bucket. Jurnalistul a.

Vladimir Putin, provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ASL Ice Bucket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket, insa presedintele rus a refuzat, scrie The Independent. Desi Putin nu a spus NU cu vehementa, purtatorul sau de.

Vladimir Putin, provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket, insa presedintele rus a refuzat, scrie The Independent. Desi Putin nu a spus NU cu vehementa, purtatorul sau de.

Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie sa ia parte la fenomenul ASL Ice Bucket

Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintia Romaniei sa ia parte la fenomentul ASL Ice Bucket galeata cu apa rece). Miercuri, incepand cu ora 20:00, pe B1 Tv, va avea loc marea provocare a lui Radu Ba.

VIDEO! Vedete la apa pe Instagram! Iata ce staruri s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge!

Fie ca este vorba despre Lady Gaga, Jennifer Lopez sau Eva Longoria, Gisele Bundchen, Selena Gomez ori Justin Bieber, starurile intrenationale s-au alaturat campaniei umanitare Ice Bucket Challenge. Iata despre ce este vorba!.

Simona Halep a luat parte la campania ALS Ice Bucket: Romanca i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a luat parte la campanie umanitara ALS Ice Bucket, romanca turnandu-i apa rece pe cap directorului turneului Open de la New Haven, Anne Worcester, scrie Mediafax. Worcester a decis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )