Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO+VIDEO. Povestea incredibila a eroului care a incercat s-o salveze pe tanara deputata ucisa in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Povestea incredibila a eroului care a incercat s-o salveze pe tanara deputata ucisa in Marea Britanie

Deputata britanica Jo Cox a fost victima unui atac intentionat care o viza personal, au anuntat anchetatorii britanici, precizand ca autorul crimei, Tommy Mair, in varsta de 52 de ani, va fi supus unei expertize psihiatrice. continuă pe România Liberă

VIDEO Povestea de viata a pugilistei Steluta Duta, model de urmat pentru adolescenti

Multipla campioana europeana la box s-a alaturat organizatorilor unei ample campanii de prevenire a delicventei juvenile, care se vor desfasura in sezonul estival. in cadrul unui prim eveniment organizat de Serviciul Judetean Anticoruptie Buzau, in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Buzau, pugilista le-a povestit liceenilor despre trista sa copilarie pe strazi, apoi la casa de copii si despre sansa pe care boxul i-a dat-o in viata.

Un autocar care transporta elevi s-a rasturnat pe DN1, in judetul Brasov. Patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite grav. Surse: Autocarul era supraincarcat (FOTO, VIDEO)

30 Liviu Constantin Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov, a declarat, pentru Stirile B1 TV, ca in autocar se aflau 28 de persoane, dintre care patru au murit, trei se afla in afara.

FOTO + VIDEO. Recomandari: Ce filme puteti vedea vineri la TV

Dramele Acvila legiunii a IX-a, Ultimul mohican si Tristan si Isolda sunt printre filmele pe care le puteti vedea, vineri seara, pe posturile TV din Romania.

Protest extrem in Capitala: Un barbat mascat, aflat la blaconul de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, ameninta ca se sinucide (FOTO, VIDEO)

00 Barbatul cere ca reprezentantii presei sa discute cu el, spunand ca aceasta este singura metoda prin care ar putea renunta la acest gest. in acest moment, intreg perimetrul este.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

FOTO + VIDEO. Recomandari: Ce filme puteti vedea joi la TV

Dramele Blue Valentine si Mainile Roxanei, cat si thrillerul Cabina din padure, sunt printre filmele pe care le puteti vedea, joi seara, pe posturile TV din Romania.

FOTO + VIDEO: Un pui de bufnita, salvat de un politist iesean

Un politist din comuna Letcani Iasi) a salvat, duminica, un pui de bufnita, dintr-o cladire dezafectata, informeaza Politia Romana, pe Facebook, unde a postat o filmare in care apare politistul si micul sau prieten necuvantator.

Fostul atlet Oscar Pistorius, imagini SOCANTE la tribunal: A fost pus sa mearga in sala fara proteze (FOTO, VIDEO)

Echipa de avocati care il apara pe Oscar Pistorius in procesul in care este acuzat ca a ucis-o in 2013 pe iubita sa, Reeva Steenkamp, a folosit o metoda unica pentru a demonstra.

FOTO + VIDEO. Recomandari: Ce filme puteti vedea miercuri la TV

Filmu documentar This May Be the Last Time si dramele Ambasadorul si Orase de hartie sunt printre filmele pe care le puteti vedea, miercuri seara, pe posturile TV din Romania.

FOTO + VIDEO. Recomandari: Ce filme puteti vedea marti la TV

Dramele Tot ce doresti si Crime trecute sub tacere, cat si comediile Mary e fericita si Un pic insarcinata, sunt printre filmele pe care le puteti vedea, marti seara, pe posturile TV din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )