Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO Accident grav intre un microbuz plin cu pasageri si un Logan, provocat de un catar nesupravegheat

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav intre un microbuz plin cu pasageri si un Logan, provocat de un catar nesupravegheat

Accident grav provocat de un catar, pe DN 71 ce leaga Targoviste de Bucuresti, in localitatea Contesti. Trei persoane au ajuns la spital cu rani destul de serioase dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu un Logan. Totul, dupa ce animalul nesupravegheat a patruns pe carosabil. continuă pe Adevărul

FOTO Accident gravprovocat de un catar. Unmicrobuzplin cu pasageri s-a ciocnit cu un Logandin cauza animalului nesupravegheat

Accident grav provocat de un catar, pe DN 71 ce leaga Targoviste de Bucuresti, in localitatea Contesti. Trei persoane au ajuns la spital cu rani destul de serioase dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu un Logan. Totul, dupa ce animalul nesupravegheat a patruns pe carosabil.

GALERIE FOTO Accident grav, in judetul Buzau, soldat cu moartea unei batrane si ranirea altor doua persoane

Un grav accident rutier soldat cu un mort si doi raniti s-a produs pe drumul european E85, in dreptul localitatii buzoiene Limpezis. in timp ce mergea dinspre Bucuresti catre Buzau, un barbat de 55 de ani a adormit la volan iar masina pe care o conducea s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. Din pacate o batrana de 80 de ani, pasagera pe bancheta din spate a murit pe loc.

VIDEO Fibra zylon i-a salvat viata lui Fernando Alonso - Ibericul a scapat incredibil dintr-un accident grav

Fernando Alonso a avut parte de un accident grav pe durata Marelui Premiu al Australiei la Formula 1, ibericul scapand incredibil fara nicio zgarietura. Zylonul este fibra mai rezistenta decat kevlarul care i-a salvat practic viata pilotului spaniol.

Accident grav in Bucuresti. O masina a intrat intr-un copac. Soferul e in stare grava

Un accident rutier s-a produs luni dimineata pe strada Teisani, o masina intrand intr-un copac, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei. in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )