Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO. Acuzatii: Amber Heard spune ca Johnny Depp era violent

România Liberă România Liberă,
FOTO. Acuzatii: Amber Heard spune ca Johnny Depp era violent

Actrita Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica de-a lungul casatoriei. Ea a cerut, astazi, un ordin temporar de restrictie impotriva actorului, sustinand ca a fost victima unor astfel de violente in mod repetat, scrie The Mirror. continuă pe România Liberă

FOTO. Amber Heard spune ca Johnny Depp era violent

Actrita Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica de-a lungul casatoriei. Ea a cerut, astazi, un ordin temporar de restrictie impotriva actorului, sustinand ca a fost victima unor astfel de violente in mod repetat, scrie The Mirror.

Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica prin intermediul unei fotografii doveditoare: Nu s-a intamplat o singura data FOTO

Unul dintre motivele pentru care actrita americana Amber Heard 30 de ani) doreste sa divorteze de starul american Johnny Depp 52 de ani) este faptul ca acesta ar fi batut-o de mai multe ori, potrivit revistei People.

Amber Heard si Johnny Depp divorteaza dupa un an: actrita vrea o parte din averea starului american

Actorii americani Amber Heard 30 de ani) si Johnny Depp 52 de ani) divorteaza dupa un an, artista invocand diferente ireconciliabile, potrivit presei straine.

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza! In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului!

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de mariaj. Actrita a introdus actele de divort pe 22 Mai si se pare ca divortul este unul cu mare scandal. In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului, avand in vedere ca acestia nu au semnat contract prenumptial inainte de a ajunge la Altar.

Prima declaratie a lui Johnny Depp dupa anuntul divortului de Amber Heard: Sper ca dizolvarea acestui scurt mariaj sa se rezolve cat mai repede

Actorul american Johnny Depp 52 de ani) a avut o prima reactie dupa anuntul divortului de actrita americana Amber Heard 30 de ani), precizand prin intermediul agentului de presa ca spera ca totul sa se incheie cat mai curand.

Soc la Hollywood, dupa ce Johnny Depp si Amber Heard au anuntat ca divorteaza dupa 15 luni de mariaj. Ce motiv absurd a invocat actrita

Soc la Hollywood, dupa ce Johnny Depp si Amber Heard au anuntat ca divorteaza dupa doar 15 luni de casnicie. Totul are loc, se pare, la initiativa actritei in varsta de 30 de ani. Revista.

N-a fost sa fie! Johnny Depp divorteaza dupa doar 15 luni de casnicie

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de casnicie, la cererea actritei care a invocat diferente ireconciliabile.

Cutremur la Hollywood: Johnny Depp se desparte de noua lui sotie. Care este motivul

Actorul Johnny Depp si sotia sa Amber Heard sunt pe cale sa divorteze, arata documentele depuse la un tribunal din Statele Unite.

Johnny Depp: Vicepremierul australian arata de parca ar fi incrucisat cu o rosie. Replica oficialului, la fel de amuzanta (VIDEO)

Johnny Depp a fost ironizat pentru performantele sale actoricesti din clipul in care el si sotia lui cereau scuze pentru ca au introdus ilegal in Australia cei doi caini ai lor. A venit,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )