Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cadou de Mos Nicolae. A fost inaugurat noul sediul al Directiei de Evidenta a Persoanei si Serviciului Agricol

Adevărul Adevărul,
FOTO Cadou de Mos Nicolae. A fost inaugurat noul sediul al Directiei de Evidenta a Persoanei si Serviciului Agricol

Noul sediu al Directiei de Evidenta a Persoanei Targu Jiu, dar si al Serviciului Agricol a fost inaugurat, astazi, in fosta baie comunala. Cetatenii, precum si functionarii celor doua institutii vor beneficia de conditii civilizate. continuă pe Adevărul

FOTO Cadou de Mos Nicolae. A fost inaugurat noul sediul al Directiei de Evidenta a Persoanei si Serviciului Agricol din municipiul Targu Jiu

Noul sediu al Directiei de Evidenta a Persoanei Targu Jiu, dar si al Serviciului Agricol a fost inaugurat, astazi, in fosta baie comunala. Cetatenii, precum si functionarii celor doua institutii vor beneficia de conditii civilizate.

FOTO VIDEO Mos Nicolae a deschis Oraselul Copiilor din Focsani. Paula Seling si Ciprian Marian Pop, invitatii de onoare ai serii

In ciuda ploii, multi focsaneni au venit cu copiii in Piata Unirii la deschiderea Oraselului Copiilor. Copiii au primit si cadouri.

FOTO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

FOTO Cadoul primarului Timisoarei de Mos Nicolae: Noua linie de tramvai pe strada Stefan cel Mare, realizata pe fonduri UE

In Ajun de Mos Nicolae, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a inaugurat noua linie de tramvai de pe strada Stefan cel Mare, realizat pe fonduri europene.

Cadourile de Mos Nicolae sunt in reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care sa profiti

Traditional, Mos Nicolae vine pe 6 decembrie. Daca nu te-ai decis deja ce cumperi, avem o lista cu reducerile de la eMAG de care sa profiti inainte sa daruiestiprimul cadou din decembrie. Reducerile eMAG sunt valabile in perioada 3 8 decembrie 2014, timp suficient sa cumperi ceva de Mos Nicolae. Magazinul sustine ca ofera reduceri de pana la 20% la telefoane, tabletele iPad de la Apple pornesc de la 1. 000 de lei, iar accesoriile precum carcasele au reduceri de [].

FOTO Milioane de luminite au acaparat centrul istoric. Mos Nicolae, asteptat cu colinde, turta dulce sau vin fiert

Bistrita s-a pregatit de sarbatoare. Milioane de luminite au acaprat centrul istoric al municipiului, iar Mos Nicolae este asteptat cu colinde, turta dulce sau vin fiert. Pana de Anul Nou centrul municipiului gazduieste un targ de Craciun, dar si colindatori, care-i vor incanta pe bistriteni seara de seara.

FOTO VIDEO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

De Mos Nicolae, Sinaia devine cel mai luminos oras de pe Valea Prahovei. Peste 500 de decoratiuni vor fi aprinse in statiune

Anul acesta, pentru prima data in istoria statiunii Sinaia, au fost montate peste 500 de decoratiuni luminoase de iarna. Elementul central va fi reprezentat de un brad cu 10. 000 de leduri, inalt de 10 metri. Iluminatul festiv se aprinde sambata, de Mos Nicolae.

Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani realizeaza, cu ocazia sfintei sarbatori a Sfantului Nicolae, spectacolul Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani, un spectacol ghidus pentru copiii cuminti. Astfel, in datele de 6.

Festival dedicat lui Mos Nicolae, la Techirghiol. Mosul vine pe apa, la bordul unui velier

Techirghiolul are din acest an un festival dedicat lui Mos Nicolae. Sfantul preferat al copiilor va sosi pe apa, la bordul unui velier, pe lacul Techirghiol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )