Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Campus scolar de peste 10 milioane de euro, construit pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
FOTO Campus scolar de peste 10 milioane de euro, construit pana la sfarsitul anului

Unul dintre cele mai modern campusuri scolare din Romania, se ridica la Oradea. Sali de clasa, laboratoare, cabinete, o sala de lectura cu biblioteca, o sala de sport, un internat cu 300 de locuri si o cantina toate vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an, valoarea investitiei fiind de peste 10 milioane de euro. continuă pe Adevărul

EXTRAGERE LOTO. Report de peste 2 milioane euro la categoria Ia Loto 6/49

Joi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 9 milioane lei peste 2 milioane de euro).

Institutul Cantacuzino are statutul de interes strategic si va primi 10 milioane euro de la Guvern

Guvernul va acorda Institutului Cantacuzino statutul de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori.

Guvernul a decis: Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro

Guvernul a avizat, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea, din Fondul de rezerva bugetara, a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori.

Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Institutul Cantacuzino va primi statutul de institutie de interes national, urmand sa primeasca 10 milioane de euro pentru plata datoriilor. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, care a explicat ca situatia de la institut se afla pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

Perchezitii la evazionisti cu produse feroase; prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Politistii efectueaza, marti dimineata, 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de 10 milioane de euro, informeaza IGPR, potrivit Agerpres.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu fier vechi: prejudiciul - 10 milioane euro

Politistii fac 151 de perchezitii in Bucuresti si opt judete, la 116 persoane care vor fi duse la audieri, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme.

Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro pentru plata datoriilor

Guvernul a avizat miercuri, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, informeaza Mediafax. Acest lucru va permite.

ANI a constatat ca Radu Mazare nu poate justifica peste 137 milioane de euro, raportandu-se la veniturile sale (VIDEO)

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Radu Mazare de avere nejustificata, in conditiile in care fostul primar nu poate justifica peste 137 milioane de euro si peste 143. 000 lei, raportandu-se la.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

DNA. Sechestru-record in dosarul lui Chiliman Moisescu, pentru un prejudiciu de peste 670 milioane de euro. Contract fictiv de imprumut intre sotia lui Moisescu si soacra acestuia

Procurorii au instituit un nou sechestru in dosarul lui Andrei Chiliman pentru un prejudiciu total de peste 670 de milioane de euro. Din documentele ridicate de procurori la perchezitii ar rezulta ca sotia lui Moisescu a imprumutat, prin notar, de la soacra acestuia suma de trei miliarde de lei lei noi, conform unor surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )