Libnet.ro
UNICEF

05:15

Perchezitii la evazionisti cu produse feroase; prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii la evazionisti cu produse feroase; prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Politistii efectueaza, marti dimineata, 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de 10 milioane de euro, informeaza IGPR, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste 150 de perchezitii la evazionisti. La cat se ridica prejudiciul

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Iasi, Calarasi, Giurgiu, Valcea, Teleorman, Arges si Dambovita, si pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu fier vechi: prejudiciul - 10 milioane euro

Politistii fac 151 de perchezitii in Bucuresti si opt judete, la 116 persoane care vor fi duse la audieri, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme.

Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Institutul Cantacuzino va primi statutul de institutie de interes national, urmand sa primeasca 10 milioane de euro pentru plata datoriilor. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, care a explicat ca situatia de la institut se afla pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

Peste 150 de perchezitii pentru evaziune si spalare de bani

Peste 600 de politisti efectueaza in aceasta dimineata 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Spalare de bani de 60 milioane de euro, prin comert cu produse feroase

ACTUALIZARE 14:26 Reprezentantii unor societati comerciale avand ca obiect de activitate colectarea si comercializarea deseurilor metalice feroase si neferoase, au creat un circuit prin care au realizat spalare de bani in suma de aproximativ 60 milioane de euro, arata un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )